The Voice: “Λύγισε” η Έλενα Παπαρίζου – Δεν μπορούσε να μιλήσει απ’ τη συγκίνηση

The Voice: “Λύγισε” η Έλενα Παπαρίζου – Δεν μπορούσε να μιλήσει απ’ τη συγκίνηση
The Voice Youtube

Η ερμηνεία δύο νεαρών κοριτσιών στη σκηνή του The Voice προκάλεσε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στην Έλενα Παπαρίζου. Τα λόγια της, όταν κατάφερε να συνέλθει.

Με ένα δυνατό επεισόδιο ολοκληρώθηκαν τα Battles του The Voice of Greece το βράδυ του Σαββάτου (11/02) στον ΣΚΑΙ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς με τη βοήθεια της Josephine, του Στέφανου Κορκολή, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και της Έλλης Κοκκίνου αντίστοιχα, πήραν τις τελικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν τις ομάδες τους στα live.

Οι coaches έζησαν δυνατές στιγμές με φωνές που καθηλώνουν, αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ καλοί και έβαλαν τα δυνατά τους.

Ανάμεσά τους ήταν και η Θεοδώρα Μουρατίδου από την Θεσσαλονίκη και η Ελένη Θεοδωρίδου από την Αθήνα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, οι οποίες ερμήνευσαν ένα απαιτητικό και πολύ δύσκολο τεχνικά τραγούδι της Whitney Hiouston.

Μόλις τελείωσαν το τραγούδι, η Έλενα Παπαρίζου συγκινήθηκε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω της συναισθηματικής της φόρτισης. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσο νέα κορίτσια να μπορούν να πουν ένα τόσο μεγάλο τραγούδι όσο καλύτερα μπορούν. Ξέρω ότι το τόλμησα με τα κορίτσια γιατί η Ελένη είναι 17 χρονών και η Θεοδώρα είναι 18. Σωστές και οι δυο και χαίρομαι που ένιωσα ότι όντως βρεθήκατε πάνω στη σκηνή γιατί δυσκολευτήκαμε λίγο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα σας”, είπε, όταν της έδωσε τον λόγο ο Γιώργος Λιανός.

Έπειτα, η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να επιλέξει με ποια διαγωνιζόμενη θα συνεχίσει το μουσικό της ταξίδι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: Θα συνεχίσω με την Θεοδώρα. Θέλω όμως να ξέρεις κάτι, Θεοδώρα μου, πως η Ελένη ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις πρόβες γιατί σήμερα μας το “είπες” το τραγούδι, Ελένη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα