Θοδωρής Μαραντίνης: “Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας”

Θοδωρής Μαραντίνης: “Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας”
Θοδωρής Μαραντίνης Glomex

Ο Θοδωρής Μαραντίνης θυμήθηκε την πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής και μίλησε για τον γιο του που βρίσκεται στην εφηβεία. Τι είπε για τη συνεπιμέλεια.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot.” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05/06) ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, την ψυχοθεραπεία, τους γιους του, αλλά και τη συνεπιμέλεια.

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των “Onirama” είπε ότι δεν αγχώνεται στις συναυλίες του, δηλώνοντας ότι περισσότερο άγχος είχε προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

“Είναι περίεργο γιατί είχα τρομερό άγχος προτού γίνει επαγγελματικό όλο αυτό. Στην πρώτη μου εμφάνιση ήμουν με γυρισμένη πλάτη στο κοινό, από την ντροπή και το άγχος μου. Στο σχολείο έκανα κοπάνα, όταν ερχόταν η σειρά μου να πω την προσευχή, γιατί ντρεπόμουν. Στη χορωδία, επίσης, ντρεπόμουν και ανοιγόκλεινα το στόμα αντί να τραγουδάω. Παρόλα αυτά, ήμουν δημοφιλής στο σχολείο”, είπε.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά του

Αναφερόμενος στα παιδιά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το πώς βιώνει την εφηβεία του γιου του, δηλώνοντας: “Ο μεγάλος μου γιος μπήκε στην εφηβεία. Είναι το απόλυτο κενό, δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω, η εφηβεία είναι αυτόματα ένα χάος. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι εκεί και να συζητάω μαζί του. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας, όταν βλέπω ότι πάει κάτι να συμβεί. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε. Θεωρώ ότι είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονα από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά“.

“Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητα και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Αν είναι κάτι που ξέρεις ότι θα γραφτεί και πρέπει να το μάθει το παιδί πρώτο, θεωρώ ότι είναι πολύ σοφό και έξυπνο να το πεις εσύ πρώτα. Αν κάνεις μια νέα σχέση, το παιδί σου πρέπει να το μάθει από εσένα και όχι από τα εξώφυλλα”, είπε, σχετικά με το γεγονός ότι ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου, είναι επώνυμοι.

Μιλώντας για τον εαυτό του και την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει, είπε: “Έχω κάνει πάρα πολλή ψυχοθεραπεία, τους έχω κάνει πλούσιους. Πολλά προβλήματα. Δεν σημαίνει ότι τα έχω καταφέρει πλήρως αλλά προσπαθώ. Το πιο σημαντικό που με έκανε να θέλω να κάνω ψυχοθεραπεία είναι όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Για μένα, ότι θα έκανα παιδιά ήταν πολύ σημαντικό, γιατί οι γονείς παίρνουν μια ψυχή, λευκή, και έχουν απίστευτη δύναμη πάνω σε αυτή τη ψυχή. Θεώρησα ότι είναι τεράστια ευθύνη για μένα, οπότε οφείλω να λύσω όσα περισσότερα προβλήματα μου για να μην τα μεταφέρω σε αυτή τη ψυχή. Δεν λέω ότι τα κατάφερα, αλλά ο βασικός λόγος ήταν αυτός”.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια των παιδιών του, αναφέροντας πως έχει τις μισές μέρες της εβδομάδας τους γιους τουκαι συμπληρώνοντας πως για τον ίδιο και την Σίσσυ Χρηστίδου αυτή η συνθήκη λειτουργεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα