Τηλεθέαση: Μάχη στην prime time – Τι νούμερα έκαναν οι “Σέρρες”

Τηλεθέαση: Μάχη στην prime time – Τι νούμερα έκαναν οι “Σέρρες”
Τηλεοπτικές σειρές

Σκληρή μάχη στην αρένα της τηλεθέασης για τα τηλεοπτικά προγράμματα. Πώς υποδέχθηκε το κοινό τις "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη. Πού βρέθηκε "Σασμός" και "Μαύρο Ρόδο".

“Μάχη σώμα με σώμα” για τα τηλεοπτικά προγράμμα το βράδυ της Τετάρτης (19/10), όπου μεταξύ άλλων προβλήθηκαν τα δύο πρώτα επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, “Σέρρες“, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, με τα σχόλια των τηλεθεατών να είναι ιδιαίτερα θετικά.

Αυτό ωστόσο δεν αποτυπώθηκε απόλυτα και στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Γιώργου Καπουτζίδη συγκέντρωσε το 12,5% του δυναμικού κοινού και το 11,2% στο γενικό σύνολο.

Από την άλλη, “Σασμός“, “Γη της ελιάς” και “Μαύρο Ρόδο” κονταροχυπήθηκαν, με τη δραματική σειρά του Alpha να συγκεντρώνει το 26,3% στο δυναμικό κοινό και το 26,6% στο γενικό σύνολο. Η “Γη της ελιάς” έφτασε το 18,8% και το 26,2% αντίστοιχα, ενώ το “Μαύρο Ρόδο” κατάφερε να συγκεντρώσει το 20,4% του δυναμικού κοινού και το 26,3% του γενικού συνόλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα