Το Netflix δοκιμάζει λειτουργία Shuffle Play για τους αναποφάσιστους

Το Netflix δοκιμάζει λειτουργία Shuffle Play για τους αναποφάσιστους
Το λογότυπο του Netflix σε τηλεκοντρόλ AP

Πατώντας το Shuffle Play, το Netflix ξεκινά να παίζει κάποια σειρά ή ταινία, αλλά η επιλογή που κάνει δεν είναι απολύτως τυχαία, μιας και βασίζεται στο ιστορικό παρακολούθησης του χρήστη.

Το Netflix πειραματίζεται με μια νέα λειτουργία σε αρκετές χώρες, καθώς τις τελευταίες ώρες έρχονται στη δημοσιότητα αναφορές για την εμφάνιση της επιλογής “Shuffle Play” στην αρχική οθόνη της πλατφόρμας της, εκεί δηλαδή που επιλέγεις το εικονίδιο με το προφίλ σου.

Όπως αναφέρει το techgear.gr, εάν κάποιος πατήσει το Shuffle Play, τότε το Netflix ξεκινά αυτόματα να παίζει κάποια σειρά ή ταινία, αλλά η επιλογή που κάνει δεν είναι απολύτως τυχαία, μιας και βασίζεται στο ιστορικό παρακολούθησης.

Η ιστοσελίδα TechCrunch σημειώνει ότι η Netflix είχε πραγματοποιήσει ένα παρεμφερές πείραμα πριν από μερικούς μήνες για την εμφάνιση τυχαίου επεισοδίου μιας συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς, αλλά ο νέος τρόπος λειτουργίας του Shuffle Play μοιάζει πιο λογικός.

Από την πλευρά της, η εταιρεία αναφέρει ότι τρέχει διάφορα τέτοια πειράματα σε μερικές χώρες, αλλά η τελική απόφαση για ενσωμάτωση των νέων λειτουργιών στο Netflix κρίνεται από την υποδοχή που θα έχουν από τους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ επίσημα στην πλατφόρμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα