Τριαντάφυλλος ή Σαλαγκούδη: Ποιος ήταν o χειρότερος στο Survivor – Τι λένε τα στατιστικά

Τριαντάφυλλος ή Σαλαγκούδη: Ποιος ήταν o χειρότερος στο Survivor – Τι λένε τα στατιστικά

Οι δύο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Survivor έτυχε να είναι και από τους δύο χειρότερους στον στίβο μάχης, απέχοντας από αρκετές μονομαχίες. Οι αριθμοί κρίνουν τον νικητή στο ντέρμπι "ουραγών".

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν από το φετινό Survivor, αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο έπειτα από 5 μήνες και… 11 υποψηφιότητες.

Ο γνωστός τραγουδιστής, αν και κατάφερε να αποσπάσει ένα αστρονομικό ποσό, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος από όσους βρίσκονταν τους τελευταίους τρεις μήνες στο ριάλιτι, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος δεν ήταν και από τους… καλύτερους παίκτες του, μία άποψη που μάλλον εκφράζεται με επιείκεια. Συμπαίκτες και αντίπαλοι, όπως και αρκετός κόσμος μέσω του Twitter έχουν εκφραστεί με αρνητικά σχόλια για τον Τριαντάφυλλο, κατηγορώντας τον για την αποχή του από παιχνίδια και την συχνή επίκληση σε προβλήματα τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός δράσης.

Για τους φίλους του Survivor, η παραπάνω κατάσταση είναι γνώριμη και σχετικά πρόσφατη, καθώς ανάλογο ζήτημα είχε δημιουργηθεί και με την Ανθή Σαλαγκούδη. Λίγο καιρό πριν τη δική της αποχώρηση, είχε επίσης κατηγορηθεί για την απόφασή να μη συμμετέχει σε αρκετά αγωνίσματα, με ορισμένους συμπαίκτες της μάλιστα να της το εκφράζουν με άκομψο τρόπο, αποκαλώντας τη ακόμα και “παράσιτο”.

Τριαντάφυλλος vs Σαλαγκούδη

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή Σαλαγκούδη έχουν πολλά περισσότερα κοινά σημεία. Αμφότεροι μπήκαν στους διάσημους, ακολουθώντας την κόκκινη ομάδα και ήταν οι δύο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του ριάλιτι. Η Ανθή μάλιστα έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον τραγουδιστή, λαμβάνοντας πάνω από 6.500 ευρώ την εβδομάδα, με τον τελικό λογαριασμό να “γράφει” περίπου 50.000 ευρώ μετά από δύο μήνες παραμονής στο νησί.

Μετά την αποχώρησή της, ο Τριαντάφυλλος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος, παρατείνοντας ξανά και ξανά την παραμονή του, καθώς είχε βγει αλώβητος σε 10 υποψηφιότητες (είχε σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου), κερδίζοντας την ψήφο του κόσμου. Ωστόσο, ο τραγουδιστής ακολούθησε τα… χνάρια της Ανθής Σαλαγκούδη σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Έχανε πολλά παιχνίδια, απουσίαζε από ακόμη περισσότερα και γενικότερα είχε έναν περισσότερο “διακοσμητικό” ρόλο, εστιάζοντας σε άλλα σημεία του ριάλιτι που τον κρατούσαν σε αυτό.

Συνολικά, σε πέντε μήνες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ο Τριαντάφυλλος έδωσε 144 παιχνίδια. Πήρε μόλις 33 νίκες, ενώ είχε 111 ήττες, με το ποσοστό νικών του να διαμορφώνεται σε 22,9%.

Από την άλλη, η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε 42 παιχνίδια στους δύο μήνες που βρέθηκε στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να αποσπάσει μόνο 8 νίκες και χάνοντας τα υπόλοιπα 34 αγωνίσματα. Όσο για το ποσοστό νικών της; Αυτό “έκλεισε” στο 19%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα