Τριαντάφυλλος: Με τιμές “ήρωα” η υποδοχή του – Αυτοκινητοπομπή και φιέστα στο Ελ. Βενιζέλος

Τριαντάφυλλος: Με τιμές “ήρωα” η υποδοχή του – Αυτοκινητοπομπή και φιέστα στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 glomex

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και αυτοκινητοπομπή.

Μετά από 6 μήνες και… 11 υποψηφιότητες, ήρθε η ώρα για τον Τριαντάφυλλο να αποχωρήσει από το φετινό Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε φτάσει τόσες φορές στο παρά τσακ να πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο, που πλέον κάνεις δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι ήρθε η στιγμή να φύγει.

Αν και κατάφερε να αποσπάσει ένα αστρονομικό ποσό, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος από όσους βρίσκονταν τους τελευταίους τρεις μήνες στο ριάλιτι, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος δεν ήταν και από τους… καλύτερους παίκτες του, μία άποψη που μάλλον εκφράζεται με επιείκεια. Συμπαίκτες και αντίπαλοι, όπως και αρκετός κόσμος μέσω του Twitter έχουν εκφραστεί με αρνητικά σχόλια για τον Τριαντάφυλλο, κατηγορώντας τον για την αποχή του από παιχνίδια και την συχνή επίκληση σε προβλήματα τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός δράσης.

Ρεκόρ ψήφων στην αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό συγκέντρωσε η παραγωγή του Survivor 4, καθώς στην ψηφοφορία της Τετάρτης (02/06) είχαμε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και εισπράξεων!

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό”, στην συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ψήφισαν θετικά τον αγαπημένο τους παίκτη.

Η μάχη ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν πολύ σκληρή και κρίθηκε στο “νήμα”, καθώς οι ψήφοι που έλαβαν οι παίκτες ήταν πολύ κοντά. Μαζί με τον τραγουδιστή, υποψήφιοι ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Από την ψηφοφορία, πάντως, οι πάροχοι, η Acun Medya και ο ΣΚΑΙ έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 200.000 ευρώ.

Survivor 4: Το νέο λουκ του Τριαντάφυλλου

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος είναι ανανεωμένος, αφού ξυρίστηκε και κουρεύτηκε, ενώ αποκάλυψε πως τη Δευτέρα στις 16:10 θα φτάσει στην Ελλάδα.

“Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο στις 16:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε. Ίσως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι από τη μέρα που χωρίσαμε με τη Μαριαλένα στις ομάδες. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος, με έχει πιάσει ένα παράπονο. Ξεκάθαρα για εμένα ήταν στο στήριγμά μου. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι”, ανέφερε.

Με τιμές “ήρωα” η υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο γνωστός τραγουδιστής φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και αυτοκινητοπομπή.

Ο διαχειριστής Official page του Τριαντάφυλλου, Γιώργος Γενιδάκης, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για τις ετοιμασίες της επιστροφής του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα