Τριαντάφυλλος: “Θα τραγουδήσω στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor”

Τριαντάφυλλος: “Θα τραγουδήσω στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor”
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου Instagram / @triantafillos_xatzinikolaou

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου στον ημιτελικό και τον τελικό του "Survivor 4". Τι δήλωσε ο ίδιος για τις εμφανίσεις του.

“Βροχή” πέφτουν οι προτάσεις για τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, μετά από τη συμμετοχή του στο “Survivor 4” και τον σάλο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ετοιμάζει πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, πρόκειται να εμφανιστεί και στον ημιτελικό και τον τελικό του “Survivor 4”, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: “Έχει γίνει χαμός με το “Σπάω τα ρολόγια”. Έτσι όπως το κάναμε με τον κ. Παντζή και θα ακουστεί στα MAD Awards και στον ημιτελικό του “Survivor 4”, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος χαμός. Στον τελικό σας περιμένει άλλη μια έκπληξη! Ο πρόεδρος πρέπει να τραγουδήσει, δεν γίνεται αλλιώς”.

Μάλιστα, δήλωσε πως θέλει στον τελικό τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Επίσης, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τη δισκογραφική Heaven, δηλώνοντας: Είναι μεγάλη μου τιμή. Είναι μια μεγάλη εταιρεία με άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Heaven. Όλα τα κανονίζει ο κ. Τσακουμάκος. Του έχω εμπιστοσύνη, γιατί πίσω από ένα μεγάλο καλλιτέχνη, πρέπει να κρύβεται και ένας μεγάλος επιχειρηματίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα