Τριαντάφυλλος: Τι ψιθύρισε στον Μπάρτζη πριν αποχωρήσει – Οι ομοιότητες με τον Ντάνο

Τριαντάφυλλος: Τι ψιθύρισε στον Μπάρτζη πριν αποχωρήσει – Οι ομοιότητες με τον Ντάνο
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου στο Live It. youtube printscreen

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Love It. Τι είπε για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη, για τις ομοιότητές του με τον Ντάνο, αλλά και για τον Νίκο Μπάρτζη.

Μετά από 6 μήνες και… 11 υποψηφιότητες, ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το φετινό Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε φτάσει τόσες φορές στο παρά τσακ να πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο, που πλέον κάνεις δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι ήρθε η στιγμή να φύγει.

Αν και κατάφερε να αποσπάσει ένα αστρονομικό ποσό, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος από όσους βρίσκονταν τους τελευταίους τρεις μήνες στο ριάλιτι, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος δεν ήταν και από τους… καλύτερους παίκτες του, μία άποψη που μάλλον εκφράζεται με επιείκεια.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Love It. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, για τις ομοιότητες με τον Ντάνο, αλλά και για τον Νίκο Μπάρτζη.

“Πέρασα πολλά σε αυτό το ταξίδι, και χαρές και λύπες. Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά, 21 κιλά. Όταν μου έγινε η πρόταση λέω ‘μάνα θα πάω στο Survivor’ και μου λέει ‘είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί πέρα;’. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, γυμναστήριο και φαγητό”, είπε αρχικά.

“Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν δύο χρόνια σχέση, υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους. Τώρα αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αγάπη αληθινή. Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Ο Σάκης έκανε πολλά για εκείνη, άφησε τις δουλειές του για εκείνη, να έρθει να τη βρει. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας, εγώ τα σκίζω τα πτυχία μου. Υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης μου είχε πει ότι έβλεπε πολύ σοβαρά την Μαριαλένα, ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της”.

“Χάρηκαν που θα έφευγε ο Νίκος και εγώ πήγα στο αυτί και του είπα ‘κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ ρε Νίκο, κάτσε να τους το πάρεις, γιατί τώρα χαίρονται που φεύγεις”.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Ντάνο και το ρεκόρ που του πήρε. “Ήθελα να περάσω το ρεκόρ του Ντάνου. Ο Ντάνος ήταν ο μόνος που ψήφισα σε ριάλιτι παιχνίδι”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα