Τσιμτσιλή: “Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας με τον Σατσίδη στο Happy Day”

Τσιμτσιλή: “Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας με τον Σατσίδη στο Happy Day”
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μία σημαντική αποχώρηση από την εκπομπή “Happy Day” ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από συνεργασία τριών χρόνων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σατσίδη μετά από περίπου τρία χρόνια. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, ο δημοσιογράφος από τον Ιανουάριο θα ασχολείται με ένα καινούργιο project το οποίο θα προβληθεί από άλλον σταθμό πράγμα που δεν τους επέτρεπε να συνεχίσουν μαζί.

Η Σταματίνα μίλησε με ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Γιώργο Σατσίδη και δήλωσε σίγουρη πως οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά.

«Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια για να κάνουμε αυτή την σύνδεση με εμπιστεύθηκε».

«Στην αρχή, θέλω να το πω και να τον τιμήσω για αυτό, το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά και μόνο για να υποστηρίξει εμένα, την εκπομπή θεωρώντας πως θα είναι κάτι πολύ όμορφο» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Από τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποια καινούργια πράγματα που δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς να είμαστε μαζί» πρόσθεσε ο Γιώργος Σατσίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα