Τζένη Θεωνά: ”Ο Ρήγος μου έκανε bullying – Ήμουν φυτό στο σχολείο”

Τζένη Θεωνά: ”Ο Ρήγος μου έκανε bullying – Ήμουν φυτό στο σχολείο”

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, ενώ στάθηκε και στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός. Το ''καρφί'' για τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, ”Αυτός και ο άλλος” και μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και το bullying που έχει δεχθεί, όπως λέει η ίδια, από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Αναφερόμενη στη μητέρα της τόνισε ότι ηταν θεατρόφιλη, την πήγαινε συχνά στο σινεμά, οπότε μέσα από αυτή τη διαδικασία απέκτησε το ερέθισμα του να γίνει ηθοποιός.

Για τα παιδικά της χρόνια και τις αναμνήσεις από το σχολείο, τόνισε πως ήταν απουσιόλογος και όπως είπε χαρακτηριστικά: ”μου άρεσε η μάθηση, ήμουν φυτό και καθόλου δημοφιλής. Δεν ήμουν η ωραία του σχολείου, ήμουν περισσότερο παιδάκι”.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν ρόλοι που θα ήθελε να έχει κάνει απάντησε πως: ”Νομίζω υπάρχουν σκηνοθέτες που θα ήθελα να έχω δουλέψει ή συνάδερφοι. Δεν έχω απωθημένο με κάποιον ρόλο. Για παράδειγμα λατρεύω τον Νίκο Περράκη”.

Αντίθετα, έριξε το ”καρφί” της για τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο, ο οποίος ”μου έχει μιλήσει πολύ άσχημα, με έχει προσβάλλει επανειλημμένα, μου έχει κάνει bullying, είναι το χόμπι του”, κατέληξε.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα