Τζίνα – My Style Rocks: “Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου, εγώ προσβλήθηκα”

Τζίνα – My Style Rocks: “Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου, εγώ προσβλήθηκα”

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, που δεν της επιτρέπει να αποκτήσει παιδιά με βιολογικό τρόπο, αλλά και για τα παρασκήνια και όσα δεν είδαμε στο My Style Rocks.

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου μίλησε στο Πρωινό για το πρόβλημα υγείας που της καθιστά αδύνατον να αποκτήσει παιδιά με βιολογικό τρόπο, αλλά και για τα παρασκήνια του My Style Rocks

Η youtuber και πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δήλωσε την προτίμησή της στην Ευαγγελία Αραβανή από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξηγώντας τους λόγους.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γενικότερη εμπειρία της από το παιχνίδι, ενώ στάθηκε και σε ένα περιστατικό που δεν της άρεσε καθόλου.

“Θα ξαναέκανα το My Style Rocks. Υπήρχαν κορίτσια που είχα στυλίστες. Φυσικά και υπήρχαν πράγματα που δεν βλέπατε. Υπήρχαν παρασκήνια. Όταν είσαι σε ένα δωμάτιο και ετοιμάζονται 10-12 κοπέλες, μπορείς να τσακωθείς για την κομμώτρια ή να τσακωθείς για την make up artist. Κάποιες τσακωνόντουσαν για τη βαθμολογία. 

Δεν είδατε σίγουρα πράγματα που κόπηκαν από εμένα. Φόραγα μια φούστα και από κάτω ένα παντελόνι και κάποιος από τους κριτές μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου. Εγώ προσβλήθηκα, είπα ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου και ήρθαμε στα λόγια. Μου είπε ότι είμαι απότομη και του εξήγησα ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν χρειάζεται να σας πω πέντε φορές ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα