Wednesday: Η Jenna Ortega γύρισε τη viral σκηνή του χορού, ενώ είχε covid – “Εξέθεσες το καστ στον ιό”

Wednesday: Η Jenna Ortega γύρισε τη viral σκηνή του χορού, ενώ είχε covid – “Εξέθεσες το καστ στον ιό”
Jenna Ortega netflix - youtuube printscreen

Η πρωταγωνίστρια του "Wednesday", Jenna Ortega, υπέφερε από πόνους και είχε συμπτώματα COVID-19, αλλά δεν αποχώρησε από το γύρισμα. "Πυρά" θαυμαστών της σειράς κατά της ηθοποιού.

Η Jenna Ortega αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, λόγω του “Wednesday” του Netflix, μιας σειράς η οποία είναι ήδη η τρίτη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά όλων των εποχών στην πλατφόρμα.

Η αγάπη του κοινού για τη σειρά του Τιμ Μπάρτον ενισχύθηκε μετά από την προβολή μιας σκηνής στην οποία η Ortega χορεύει έξαλλα (και λίγο cringe) το σινγκλ των ‘The Cramps”, “Goo Goo Muck” του 1981.

Η σκηνή του χορού έχει γίνει viral σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το TikTok, με τους φανατικούς της σειράς να την αναπαριστούν μαζικά.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι στην εν λόγω σκηνή παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, αλλά δεν αποχώρησε από τα γυρίσματα.

«Ζήτησα να το ξανακάνω αλλά δεν είχαμε χρόνο», είπε η Ortega. «Νομίζω ότι πιθανότατα θα μπορούσα να το είχα κάνει λίγο καλύτερα».

Αυτό εκνεύρισε μερίδα χρηστών στα social media, καθώς, όπως είπαν, η ηθοποιός εξέθεσε εν γνώσει της το καστ και το συνεργείο στον κορονοϊό.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix υπέφερε από πόνους στο σώμα και είχε συμπτώματα που θα μπορούσαν να συνδεθούν με COVID-19.

Λίγο μετά, σύμφωνα με τη Daily Mail έλαβε θετικό τεστ και η 20χρονη βρέθηκε στο στόχαστρο, όσον αφορά τα πρωτόκολλα που αψήφησε στο πλατό εν μέσω της πανδημίας, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2021 και Μαρτίου 2022, στη Ρουμανία.

«Ήταν ανήθικο και εγωιστικό αυτό που έκανε», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Εν γνώσει της εξέθεσε εκατοντάδες μέλη του καστ και το συνεργείο στον ιό», σχολίασε κάποιος άλλος.

Η MGM, η εταιρεία παραγωγής πίσω από το «Wednesday», υποστήριξε ότι «ακολουθήθηκαν αυστηρά πρωτόκολλα COVID και μόλις επιβεβαιώθηκε το θετικό τεστ, η παραγωγή απομάκρυνε την Jenna από το σετ».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα