X-Factor: Η Μαρίζα Ρίζου αποκάλεσε διαγωνιζόμενη “γλωσσού” – Τι συνέβη

X-Factor: Η Μαρίζα Ρίζου αποκάλεσε διαγωνιζόμενη “γλωσσού” – Τι συνέβη
Μαρίζα Ρίζου glomex

Μία ομολογουμένως πρωτότυπη κριτική περίμενε διαγωνιζόμενη του X-Factor, την οποία η Μαρίζα Ρίζου αποκάλεσε "γλωσσού". Η αντίδρασή της παίκτριας.

Η Μαρίζα Ρίζου αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις βαρετές κριτικές που έχουν ακούσει κατά καιρούς οι διαγωνιζόμενοι σε αντίστοιχα talent show και ενώ χάρισε το πολυπόθητο “ναι” σε παίκτρια του X-Factor, την αποκάλεσε “γλωσσού”.

Οι auditions του μουσικού show του MEGA συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και στο επεισόδιο της Κυριακής η Βασιλεία Τζίνα δοκίμασε την τύχη της, επιλέγοντας αρχικά να ερμηνεύσει το τραγούδι “Έμπνευση” της Άννας Βίσση. Θέλοντας ωστόσο να είανι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους, ζήτησαν από τη διαγωνιζόμενη να τραγουδήσει ακόμη ένα τραγούδι με εκείνη να επιλέγει να πει a cappella μερικούς στίχους του “Έρωτά μου ανεπανάληπτε” της Τζένης Βάνου.

Μετά και τη δεύτερη ερμηνεία της, οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση, ωστόσο το βραβείο καλύτερου σχολιασμού ανήκει δικαίως στη Μαρίζα Ρίζου, η οποία δικαιολογώντας το “ναι” της είπε: “Μου φαίνεσαι και τσαπερδονοκ@@@σφυρίχτρα και γλωσσού και εγώ το εκτιμώ αυτό το είδος, γιατί ανήκω σε αυτό το είδος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα