X-Factor: Ο Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Λιόλιου on air – Αμηχανία και αντιδράσεις

X-Factor: Ο Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Λιόλιου on air – Αμηχανία και αντιδράσεις
Ο Ηλίας Ψινάκης και η Κατερίνα Λιόλιου στο X-Factor glomex

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του Ηλία Ψινάκη να κατεβάσει on air το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου στο live του X-Factor. Θύελλα αντιδράσεων από χρήστες του Twitter.

Η παρουσία του Ηλία Ψινάκη στα live του X-Factor έχει φέρει κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω, καθώς μετά τις εντάσεις με μέλη της κριτικής επιτροπής του μουσικού show και τα σχόλια που μόνο αμηχανία προκαλούν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα, ο γνωστός μάνατζερ προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και που μας γύρισε σε τηλεοπτικές εποχές προ δεκαετίας που προσπαθούμε να ξεχάσουμε.

Αυτή τη φορά αποδέκτης ήταν η παρουσιάστρια του backstage του show και νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Ο Ηλίας Ψινάκης επισκέφθηκε τα backstage όπου βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι παίκτες και φανερά εντυπωσιασμένος από την Κατερίνα Λιόλιου και το φόρεμά της τής έκανε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της λέγοντάς της πόσο όμορφη είναι, προσπαθώντας να “λύσει” τον φιόγκο που κοσμούσε το μπούστο της και να δει το στήθος της. Εκείνη φανερά αμήχανη τον ευχαριστούσε λέγοντάς του ότι την κάνει και ντρέπεται, καθ’ όλη τη διάρκεια ωστόσο του σκηνικού διατηρούσε την ψυχραιμία της.

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσει από τα backstage για να πάρει πάλι τη θέση του στην κριτική επιτροπή, γύρισε την τραγουδίστρια προς το μέρος του με πλάτη στην κάμερα και της κατέβασε το φόρεμα με αποτέλεσμα να φανεί το μπούστο της – ή και όχι- στους διαγωνιζόμενους που βρίσκονταν μπροστά της.

Η κίνησή του αυτή πάγωσε τα χαμόγελα τόσο της ίδια της Κατερίνας Λιόλιου όσο και του παρουσιαστή, Αντρέα Γεωργίου, ενώ σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για σεξιστική συμπεριφορά και υποστήριξαν πως καταστρέφει το show.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα