X-Factor: Οι “Μέλισσες” ξεσήκωσαν το κοινό – Όλα όσα έγιναν

X-Factor: Οι “Μέλισσες” ξεσήκωσαν το κοινό – Όλα όσα έγιναν
X-Factor: Μέλισσες X-Factor

Oι coaches ξεσήκωσαν το κοινό σε θεαματικά performances με τους παίκτες τους & οι Μέλισσες απογείωσαν τη βραδιά. Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

To 7o Live Show του X-Factor τα είχε όλα: δυνατές ερμηνείες, εντυπωσιακά performances, αλλά και ακόμα μία αποχώρηση.

Η Δέσποινα Βανδή, εντυπωσιακή μέσα στο λευκό φόρεμά της, άνοιξε την αυλαία του σόου και υποδέχτηκε τους τέσσερις αγαπημένους κριτές, με μια γλυκιά έκπληξη! Η Δέσποινα δεν ξέχασε την υπόσχεσή της και έφερε τα Χριστούγεννα λίγο νωρίτερα στο X FACTOR, όχι μόνο τραγουδώντας το ομώνυμο τραγούδι της, αλλά κερνώντας τους κριτές τους περίφημους σπιτικούς κουραμπιέδες της, για να τους γλυκάνει πριν την μεγάλη μάχη!

Η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή, καθώς οι μέντορες βρέθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί με τους παίκτες τους, σε εμφανίσεις που έκαναν αίσθηση.

Ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε μαζί με τον Γιάννη Γρόση και τον Δημήτρη Παπατσάκωνα το τραγούδι «Και τι Ζητάω» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Διονύση Σαββόπουλου, με το κοινό να τραγουδά μαζί τους και να τους καταχειροκροτά, σε μια καταπληκτική εμφάνιση.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μαζί με την Ζωή Μισέλ Μπακίρη παρουσίασαν το «Levels» του AVICII, με τον Μιχάλη στα decks να ξεσηκώνει όλο το στούντιο και τη Ζωή να απογειώνει το τραγούδι με τη φωνή της.

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνόδεψε τα παιδιά του στο πιάνο τα οποία ερμήνευσαν ένα αγαπημένο τραγούδι του μέντορά τους, το «Σ’αγαπώ» στο οποίο ο Γιώργος υπογράφει στίχους και μουσική. Όπως σχολίασε στο τέλος του τραγουδιού ο ίδιος «όλα για ένα σ’ αγαπώ γίνονται».

Στη συνέχεια η Μελίνα με τον Κωνσταντίνο Στίνη ανέβηκαν στη σκηνή σε ένα απολαυστικό ντουέτο, ερμηνεύοντας το «Πόσο σε Θέλω» που έχουν πρωτοπεί οι Τερμίτες.

Η Μελίνα είχε και δεύτερο… ντουέτο χθες, αφού μαζί με τη Δέσποινα μας τραγούδησαν α καπέλα ποντιακά και δεσμεύτηκαν να τραγουδήσουν μαζί στο επόμενο live.

Στο διαγωνιστικό μέρος ακούστηκαν τα αγαπημένα τραγούδια όπως το «The Blower’s Daughter» του Damien Rice, το «It ‘s a Man’s, Man’s, Man’s World» του James Brown, «Τα Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου αλλά και το παραδοσιακό ηπειρώτικο «Καίγομαι και Σιγολιώνω» σε στίχους και μουσική του Τάσου Ζούμπα.

Το πάρτι ξεκίνησε όταν στη σκηνή ανέβηκαν οι Μέλισσες ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους που ξεσήκωσαν το κοινό. «Το Κύμα», «Γιατί», «Ένα», «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» έβαλαν φωτιά στη σκηνή του X FACTOR! Όταν ο Άρης Μακρής εμφανίστηκε on stage, ο Χρήστος του έδωσε το μικρόφωνο έτσι MELISSES και Άρης τραγούδησαν μαζί το «Ένα», απογειώνοντας τη διάθεση!

Την ώρα των αποτελεσμάτων η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Το κοινό ψήφισε μέσα από την εφαρμογή του OPEN TV εντελώς δωρεάν, και αποφάσισε να είναι η Ζωή Μισέλ Μπακίρη και οι AC² υποψήφιοι για αποχώρηση. Η Ζωή τραγούδησε το «Je suis Malade» της Lara Fabien και οι AC² το «Hallelujah» από τους PENTATONIX.

Η απόφαση ήταν δύσκολη. Οι δύο μέντορες υποστήριξαν τους παίκτες τους. Ο Χρήστος Μάστορας έδωσε τη θετική του ψήφο στους AC² και την απόφαση κλήθηκε να πάρει η Μελίνα Ασλανίδου που γνωρίζοντας την κρισιμότητα της απόφασής της, έδωσε και εκείνη τη θετική της ψήφο στο γκρουπ του Γιώργου Θεοφάνους. Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης με τους κριτές να μιλούν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το ταλέντο και τις δυνατότητές της, σίγουροι πως ο μουσικός δρόμος που θα διανύσει μόλις ξεκινά. Ο μέντορας της Μιχάλης Τσαουσόπουλος ευχήθηκε τα καλύτερα στη Ζωή Μισέλ, τονίζοντας πως «το λάθος της ήταν πως ήταν πολύ καλή».

Πλησιάζοντας στον τελικό, η απόφαση της αποχώρησης γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αφού όλα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Μιχάλης είναι ο πρώτος μέντορας που έμεινε χωρίς διαγωνιζόμενο. Τι θα γίνει στη συνέχεια;

Mετά την αποχώρηση της Ζωής, οι 6 παίκτες που πήραν το εισιτήριο για το 8ο Live Show είναι:

#TeamMastoras

Αγόρια 16-24

Γιάννης  Γρόσης

Δημήτρης Παπατσάκωνας

#TeamAslanidou

Άνω των 25 ετών

Κωνσταντίνος Στίνης

#TeamTheofanous

Groups

Άνω Κάτω

AC²

Liak & The Cover

Κάθε εβδομάδα ο ανταγωνισμός και απαιτήσεις μεγαλώνουν.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι coaches καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στο πιο συναρπαστικό μουσικό σόου παγκοσμίως!

Ποιος θα κερδίσει τη μάχη;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα