Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: “Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου”

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: “Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου”
Η Φαίη Σκορδά Glomex

Η Φαίη Σκορδά έδωσε συγχαρητήρια στις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου που έκαναν χαρούμενο ένα παιδί, αφήνοντας αιχμές για άλλους διάσημους.

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον “αέρα” της εκπομπής “Πρωινό” στον ΑΝΤ1, με αφορμή το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου στη Θεσσαλονίκη, για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός μικρού παιδιού στο πλαίσιο του “Make a Wish”.

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες για τη στάση τους και την προθυμία τους να κάνουν χαρούμενο ένα παιδί, ενώ άφησε αιχμές για άλλα δημόσια πρόσωπα που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σαν πρέσβειρα του “Make a Wish” θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι. Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, που καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο. Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές, αυτή η κίνηση”.

Δείτε τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στο 4ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα