Χριστίνα Κεφαλά: “Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί θα έμπαινε στο Survivor με τη Μαριαλένα”

Χριστίνα Κεφαλά: “Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί θα έμπαινε στο Survivor με τη Μαριαλένα”
Η Χριστίνα Κεφαλά Instagram (kefala.christina)

Για τον χωρισμό της με τον Σάκη και για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να τον ερωτευτεί όσο ήταν μαζί, μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor -αλλά και πρώην σύντροφος του Σάκη- Χριστίνα Κεφαλά, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό”, όπου μίλησε για τη σχέση και τον χωρισμό της με τον Σάκη.

Αρχικά η Χριστίνα εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνθηκε άβολα λόγω της σχέσης του Σάκη και της Μαριαλένας μέσα στο Survivor. “Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά. Δεν μπορώ να είμαι φίλη με τον πρώην μου. Με τον Σάκη χωρίσαμε ενάμιση μήνα πριν μπούμε στο Survivor. Όταν μπήκαμε και έλεγε όλα αυτά για τη Μαριαλένα, με έφερε σε δύσκολη θέση. Και εμείς ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν καιρό μαζί, αλλά και εγώ σαν γυναίκα”.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τον λόγο χωρισμού της με τον Σάκη, ενώ παραδέχτηκε πως δεν τον ερωτεύτηκε. “Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα. Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα”, είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα