YFSF: Η εκρηκτική “Λαίδη”, ο τρομακτικός Alice Cooper και η ολόσωμη κολλητή φόρμα

YFSF: Η εκρηκτική “Λαίδη”, ο τρομακτικός Alice Cooper και η ολόσωμη κολλητή φόρμα

Ποια μεταμφίεση "κέρδισε" τους κριτές και ποια το κοινό; Ποιοι παίκτες "κονταροχτυπήθηκαν" στην κορυφή; Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις, τα επιτυχημένα acts και ο νικητής της βραδιάς.

Για άλλη μια Κυριακή το εντυπωσιακό show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, το Your Face Sounds Familiar, κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές και τους χάρισε μερικές μοναδικές στιγμές, μέσα από τις απίστευτες μεταμορφώσεις, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις των καλλιτεχνών – παικτών.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μεταμορφώθηκε στον rock star Alice Cooper και τραγούδησε το “Poison”. Η Κατερίνα πέτυχε το τρομακτικό παρουσιαστικό του, το άγριο βλέμμα του, αλλά και το στραβό στόμα κατά τη διάρκεια της ερμηνείας, ενώ προσπάθησε πολύ να αλλάξει τη φωνή της και να αποκτήσει το “γρέζι” της χροιάς του Alice Cooper. Η εμφάνισή της ήταν πραγματικά εκπληκτική και έλαβε πολύ καλά σχόλια από τους κριτές!

Άλλωστε, η Κατερίνα Στικούδη ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ελένη Φιλίνη που ήταν απίθανη ως Grace Jones. Οι παίκτες και οι κριτές ήθελαν την Ελένη Φιλίνη για νικήτρια, καθώς της έδωσαν υψηλή βαθμολογία, ωστόσο, η Στικούδη ψηφίστηκε από το κοινό και στην ισοβαθμία τους η ψήφος του κοινού μέτρησε περισσότερο. Έτσι, νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα που ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη.

Εξαιρετική ήταν, επίσης, η Μελίνα Μακρή που υποδύθηκε τη “Λαίδη” ή αλλιώς την αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου. Τραγουδώντας το “Come Back” η Μελίνα έφτασε πολύ κοντά στο ύφος, την κίνηση και τα ερμηνευτικά χαρακτηριστικά της λαϊκής αοιδού, αποσπώντας πολύ καλά σχόλια από τους κριτές. Η Μελίνα μοιράστηκε, μάλιστα, πως πήγε και από το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Λαίδη, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Κουρκούλη για να τη μελετήσει από κοντά.

Πέρα από τις επιτυχημένες μεταμορφώσεις και τις απίστευτες μεταμφιέσεις, οι κριτές πρόσεξαν και τις σέξι εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, η ολόσωμη κολλητή φόρμα της Εύας Τσάχρα, που μιμήθηκε τη Jessie J, δεν πέρασε απαρατήρητη, ειδικά από τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τα λόγια του και όταν η Μαρία Μπεκατώρου του ζήτησε να κάνει πρώτος κριτική για την εμφάνιση, δήλωσε πως δεν μπορεί και ότι χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα