Ζαχίρ: “Όταν η Σπυριδούλα έμαθε ότι είμαι αγαπητός, άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου”

Ζαχίρ: “Όταν η Σπυριδούλα έμαθε ότι είμαι αγαπητός, άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου”
Ζαχίρ Γιαβαρί

Ο Ζαχίρ αποχώρησε από το MasterChef μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σήμερα βρέθηκε στο πλατό της "Φωλιάς των Κου Κου" για να μιλήσει για όλα. Αναφέρθηκε στη Σπυριδούλα, στους δύο φίλους του από το παιχνίδι και στη ζωή του από 'δω και πέρα.

Το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη συγκινητική αποχώρηση του Ζαχίρ Γιαβαρί από το παιχνίδι, μετά από το ημιτελές πιάτο που παρέδωσε στους κριτές, μετά από την παταγώδη αποτυχία και των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση (Σπυριδούλας, Παντελή, Ζαχίρ) στην παρασκευή της σοκολατένιας σφαίρας.

Ο αγαπημένος παίκτης από το Αφγανιστάν, που είχε συγκινήσει όλους τους τηλεθεατές, αλλά και τους κριτές του MasterChef, με την πονεμένη ιστορία του κατά την πρώτη οντισιόν, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την εμπειρία του.

“Η νίκη δεν είναι πάντα απαραίτητη”, είπε ο Ζαχίρ ξεκινώντας τη συνέντευξή του, ενώ δήλωσε πως δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση και αισθάνεται περίεργα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ντρέπομαι λίγο, γιατί δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Ήμουν στην τηλεόραση 3,5 μήνες, αλλά δεν με έβλεπα.”

Ο Ζαχίρ ρωτήθηκε για την Σπυριδούλα, την παίκτρια που έχει απασχολήσει πολύ το φετινό MasterChef, καθώς φαινόταν πως τόσο καιρό δεν ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους. Όπως είπε ο ίδιος:

“Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος είναι κακός ή καλός, αλλά υπήρχαν παιδιά που είχαν ένα κακό τρόπο, μια ειρωνεία που στην ουσία αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα για μένα. Μαγειρικά η Σπυριδούλα ήταν πολύ δυνατή, προσπαθούσε πάρα πολύ και ήθελε πάρα πολύ να φτάσει ψηλά. Από την άλλη, ο έντονος χαρακτήρας της, χάλαγε όλη της την εικόνα. Πάνω από όλα αυτό που δεν μου άρεσε εμένα, ήταν ότι ώρες ώρες ήταν πολύ ειρωνική. Όχι μόνο με εμένα, αλλά γενικά.”

Επίσης, ο Ζαχίρ αναφέρθηκε στις αλλαγές που είδε στους παίκτες, αφού μπήκαν μέσα οι παλιοί και τους ενημέρωσαν πώς τους βλέπει ο κόσμος, λέγοντας:

“Αλλάξανε κάποιοι παίκτες. Για παράδειγμα η Σπυριδούλα, μετά από το περιστατικό με το βούτυρο που μίλησα, είχε αλλάξει πολύ η συμπεριφορά της.΄Όταν μπήκαν τα παιδιά στο σπίτι, και μας είπαν ότι είμαστε αγαπητοί παίκτες, έγινε πιο καλή. Άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου. Εγώ ένιωσα ότι η αλλαγή αυτή δεν ήταν αληθινή. Αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι κάποια από τα παιδιά στο σπίτι ήταν διαφορετικά και στην κάμερα ήταν αλλιώς.”

Φυσικά, ο Ζαχίρ μίλησε και για τα παιδιά με τα οποία ήρθε κοντά στο παιχνίδι, δηλαδή με τον Παντελή και τον Χρήστο, που τον στήριξαν πολύ.

“Με λίγα λόγια ο Χρήστος και ο Παντελής ήταν από τα άτομα που με στήριξαν πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές στο σπίτι. Ήταν τα παιδιά πο συζητούσαμε, τα παιδιά που όταν ήθελα να μοιραστώ κάτι, πήγαινα κοντά τους και μιλούσαμε. Είχα μεγάλη υποστήριξη από αυτά τα δύο παιδιά. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που υπήρχαν στο παιχνίδι. Κανένας δεν ήταν κακός. Αλλά δεν ταιριάζουν όλοι οι χαρακτήρες.”

Όσον αφορά στη νέα του ζωή, που ξεκινά από ‘δω και πέρα, ο αγαπημένος παίκτης δήλωσε:

“Τώρα ξεκινάει μια νέα ζωή και πάλι πρέπει να προσπαθήσουμε, να κυνηγήσουμε κάποια πράγματα, δε έρχονται από μόνα τους. Σίγουρα έχω κάποια πλάνα και σίγουρα θα κυνηγήσω περισσότερα πράγματα από όσα πριν μπω στο παιχνίδι.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα