Το Netflix μπήκε στα “χωράφια” των video games

Το Netflix μπήκε στα “χωράφια” των video games
Διαθέσιμα είναι πλέον τα Netflix Games Netflix

Οι android χρήστες του Netflix έχουν πλέον τη δυνατότητα, πέρα από την προβολή ταινιών και σειρών, να παίζουν και video games.

Το Netflix ενημέρωσε από τον Ιούλιο πως θα μπει στην αγορά των video games, τα οποία θα προσφέρει δωρεάν μέσω της υπηρεσίας Netflix Games σε όλο τον κόσμο. Πέρασε από τα λόγια στην πράξη, με τη νέα υπηρεσία να αφορά προς το παρόν μόνο για συσκευές Android, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι συσκευές iOS.

Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου το Netflix δημοσίευσε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στο site του, με τίτλο «Ας ξεκινήσουν τα παιχνίδια».

Σε πρώτο στάδιο είναι διαθέσιμα 5 video games. Οι χρήστες, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να παίζουν (προς το παρόν) τα εξής:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Teeter Up
  • Card Blast

Το Netflix Games δεν αποτελεί μια streaming υπηρεσία, αλλά απαιτείται το κατέβασμα των παιχνιδιών στο κινητό. Θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές της πλατφόρμας και δεν συμπεριλαμβάνει in-app συναλλαγές και διαφημίσεις.

Τα παιχνίδια κυκλοφορούν σε αρκετές γλώσσες και υπάρχει η δυνατότητα offline χρήσης σε ορισμένα από αυτά. Τέλος, δεν θα είναι διαθέσιμα σε kid accounts, ενώ αναμένεται στο μέλλον να υπάρξουν παιχνίδια και για τους λογαριασμούς των παιδιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα