To Netflix επιβεβαίωσε πως θα προσθέσει video games, τα οποία θα παρέχει δωρεάν

To Netflix επιβεβαίωσε πως θα προσθέσει video games, τα οποία θα παρέχει δωρεάν
To Νetflix θα προσθέσει video games στην πλατφόρμα, τα οποία αρχικά θα είναι διαθέσιμα στα κινητά τηλέφωνα. shutterstock

Το Netflix επιβεβαίωσε την πληροφορία που το θέλει να προσθέτει video games στην πλατφόρμα, μέσα στον επόμενο χρόνο. Αποκαλύφθηκε και ότι θα τα διαθέσει δωρεάν, στους συνδρομητές του.

H απόφαση του Netflix να ‘χτυπήσει’ τον ανταγωνισμό, όχι με περιεχόμενο που αφορά τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, αλλά με την προσθήκη video games μέσα στον επόμενο χρόνο, κυκλοφορούσε ως πληροφορία. Σήμερα είναι γεγονός. Μεσολάβησε η επιβεβαίωση της πλατφόρμας, μέσω επιστολής προς τους μετόχους (είχε ως αντικείμενο τα οικονομικά του δεύτερου τετραμήνου του 2021) που δημοσιεύτηκε στο Verge. Σε αυτή έγινε γνωστό πως η επανάσταση, ο τρόπος που βρήκε το Netflix για να κυριαρχήσει θα ξεκινήσει από τα κινητά τηλέφωνα. Επισημάνθηκε πως τα video games θα διατεθούν δωρεάν σε όσους έχουν ήδη συνδρομή. Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρθηκαν τα εξής:

“Αντιμετωπίσουμε τα games ως μια νέα κατηγορία περιεχομένου, παρόμοια με την επέκταση που κάναμε σε original κινηματογραφικές ταινίες και animation. Θα περιληφθούν στις συνδρομές των μελών μας, χωρίς επιπλέον κόστος, όπως συμβαίνει με τις ταινίες και τις σειρές. Αρχικά, θα επικεντρωθούμε σε παιχνίδια για συσκευές κινητών τηλεφώνων. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όπως πάντα για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που προσφέρουμε και περιμένουμε μια μακρά πορεία αυξανόμενης επένδυσης και ανάπτυξης, σε όλες τις υπάρχουσες κατηγορίες του περιεχομένου μας. Δεδομένου ότι ‘τρέχουμε’ τον αρχικό προγραμματισμό κοντά μια δεκαετία, σκεφτόμαστε πως είναι η σωστή στιγμή να μάθουμε πώς τα μέλη μας αξιολογούν τα παιχνίδια”. 

Είχε προηγηθεί η επισήμανση του CEO, Reed Hastings το 2019, κατά την οποία “ανταγωνιζόμαστε και χάνουμε από το Fortnite, περισσότερο από ό,τι με το HBO”. Ακολούθησε η προσθήκη προϊόντων, όπως το Black Mirror: Bandersnatch, διαδραστική ταινία που επιτρέπει σε αυτούς που την παρακολουθούν να επιλέξουν “τη δική σας περιπέτεια”.

Αυτήν τη φορά το Neftlix δεν θα αγοράσει το υλικό, αλλά θα το δημιουργήσει και αυτός είναι ο λόγος που έχει προσλάβει ήδη έναν εκ των κορυφαίων του χώρου, ονόματι Mike Verdu.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα