Τζέιμς Μποντ: Ο ηθοποιός που είναι φαβορί να υποδυθεί τον πράκτορα 007 είναι το απόλυτο outsider

Τζέιμς Μποντ: Ο ηθοποιός που είναι φαβορί να υποδυθεί τον πράκτορα 007 είναι το απόλυτο outsider
Ο ηθοποιός Daniel Craig στον ρόλο του James Bond Nicola Dove/MGM vía AP

Ακόμα ένα όνομα προστίθεται στη λίστα των φαβορί για τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ. Ποιος είναι ο ηθοποιός που έχει "τρελάνει" τους παραγωγούς.

Ίντρις Έλμπα, Τομ Χάρντι, Πολ Μέσκαλ, Τομ Χόπερ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι ως επικρατέστεροι για τον ρόλο του πιο διάσημου πράκτορα, Τζέιμς Μποντ, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ με το τέλος του “No Time To Die”.

Και μπορεί το όνομα του ηθοποιού Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον να μην βρισκόταν μέχρι τώρα ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο επόμενος Πράκτορας 007.

Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron», λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από κάμερα.

Ο Άγγλος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον 2022 Markus Schreiber/AP Photo


Ο Άγγλος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον 2022 Photo by Scott Garfitt/Invision/AP


“Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί”, ανέφερε πηγή στην εφημερίδα “Sun”.

Ο Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρώτο του ρόλο στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy», όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον, ενώ η τελευταία του κινηματογραφική δουλειά ήταν στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στην ταινία “Bullet Train”.

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και ο Μπραντ Πιτ 2022 Lee Jin-man/AP Photo


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα