Ζέτα Δούκα: Η μητρότητα στα 41, ο τραυματισμός και η ρομποτική

Ζέτα Δούκα: Η μητρότητα στα 41, ο τραυματισμός και η ρομποτική
Η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή "φλΕΡΤ". Glomex

Για το πώς αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 41 της, το πώς μπήκε το θέατρο στη ζωή της και τη συμμετοχή της στο "Καφέ της Χαράς", μίλησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Για τη μητρότητα, για τον σύντροφό της, την καριέρα της ως ηθοποιός, τη συμμετοχή της στο “Καφέ της Χαράς”, αλλά και τις επιτυχίες των Ελλήνων εφήβων στη ρομποτική, μίλησε η Ζέτα Δούκα στη Νάντια Κοντογεώργη και στην εκπομπή “φλΕΡΤ”.

“Μέχρι τα 40 μου έλεγα πως δεν θα γίνω μητέρα, πως δεν θέλω παιδί, πως άλλοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να γίνουν γονείς και ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Και μία ωραία πρωία, αφού τα πάτησα τα 40, μη σου πω και τα 41, μου ήρθε κατακούτελα. Κάπως το σύστημά μου άρχισε κι έβλεπα μωρά. Λες κι ήθελα να τα πάρω όλα στο σπίτι μου και να τα μεγαλώσω. Κι εγώ είχα ξαφνιαστεί. Κάπως έτσι είναι. Νομίζω ότι οι γυναίκες αποφασίζουμε πότε θα γίνουμε μητέρες και όταν σ’ αυτόν τον δρόμο και σ’ αυτήν την απόφαση, ακριβώς τη στιγμή που τη νιώθουμε αυτή την ανάγκη, βρεθεί κι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει περισσότερο, τότε γίνεται”, δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός για τη μητρότητα και το παιδί της.

Η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της εργασίας, αλλά και το πώς μπήκε στη ζωή της το θέατρο, λέγοντας: “Από 14 χρονών εργάζομαι. Κάνω κάτι για να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Έχω δουλέψει σε καφέ, σε μπαρ, πλασιές για καλλυντικά, για εσώρουχα, για εγκυκλοπαίδειες. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Μ’ αρέσει η δουλειά, δεν τη φοβάμαι. Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου, δηλαδή, ότι θα μείνω χωρίς εργασία. Το θέατρο ήρθε όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, αφού διορίστηκα στο ΚΑΤ ως φυσικοθεραπεύτρια, αφού δεν ήμουν σε θέση να χορεύω έτσι όπως ήθελα, γιατί ήμουν χορεύτρια μέχρι τα 22 μου, λόγω τραυματισμού των γονάτων μου. Αποφάσισα ότι αυτή η ζωή, το μπες – βγες στα νοσοκομεία, δεν μου ταιριάζει, ότι είμαι καλλιτέχνης και ότι μ’ αρέσει η σκηνή”.

Επίσης, επεσήμανε το πόσο ανεξάρτητος άνθρωπος είναι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της Μιχάλης. Είναι ένας άνθρωπος που τα έχει βρει με τον εαυτό του. Δεν υπάρχει ούτε ανταγωνισμός, ούτε ζήλεια.

Όσο για το “Καφέ της Χαράς” στο οποίο πρωταγωνιστεί φέτος, μίλησε με τεράστιο ενθουσιασμό, τονίζοντας το πόσο ωραία δουλειά είναι, αλλά και το πόσο χαρούμενη είναι για τη συμμετοχή της και τους συνεργάτες που έχει. “Όταν μου είπε ο Χάρης Ρώμας για τον ρόλο που σκεφτόταν να γράψει για το “Καφέ της Χαράς” του είπα “Μακάρι!”. Γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είμαι ηθοποιός 21 χρόνια, έχω πιάσει ταβάνι. Είναι πολύ λίγα τα διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα. Η ευλογία είναι όταν συναναστρέφεσαι με ωραίους ανθρώπους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Ζέτα Δούκα, η οποία εδώ και λιγότερο από έναν χρόνο ασχολείται με τη ρομποτική ως πρέσβειρα, μίλησε για την ομάδα που βγήκε δεύτερη ανάμεσα σε 192 και τις δράσεις της, μαζί με τη μαθήτρια της δευτέρας λυκείου Εμμανουέλα Σταμέλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα