Μήνυση σε αστυνομικό για απόπειρα βιασμού

Μήνυση σε αστυνομικό για απόπειρα βιασμού
Άνδρας της ΕΛΑΣ (Αρχείο) ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Μήνυση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας για απόπειρα βιασμού κατέθεσε μια γυναίκα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας μέσω της συνηγόρου της. Η προσέγγιση είχε γίνει μέσω Facebook

Για απόπειρα βιασμού κατηγορεί άνδρα της ελληνικής Αστυνομίας μια νεαρή γυναίκα η οποία την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου μετέβη με τη δικηγόρο της στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Εκεί κατέθεσε μήνυση για απόπειρα βιασμού εναντίον 29χρονου αστυνομικού. Ο τελευταίος φέρεται να την είχε προσεγγίσει μέσω ομάδας του Facebook στην οποία ήταν και οι δυο μέλη.

Στη μήνυση η 25χρονη γυναίκα περιγράφει τόσο τον τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός προσπάθησε να την προσεγγίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μέσω μηνυμάτων, όσο και τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησε να την αναγκάσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις.

Τις επόμενες ημέρες η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να την αναλάβει εισαγγελέας, λαμβάνοντας υπόψη αρχικά την κατάθεση της κοπέλας και στη συνέχεια θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις του ως προς τη διερεύνηση μιας ακόμη περίπτωσης σεξουαλικής κακοποίησης που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των τελευταίων μηνών.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελικός λειτουργός θα κρίνει εάν συντρέχουν οι απαραίτητες ενδείξεις έτσι ώστε η υπόθεση να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ερευνών ή όχι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version