Καταιγίδες στα ανατολικά και τα νησιά

Καταιγίδες στα ανατολικά και τα νησιά

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη στην ανατολικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας με γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Θράκη όπου ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Ο καιρός βαθμιαία θα γίνει αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη από ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Σταδιακά ο καιρός θα είναι αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθεί βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες ενώ από το απόγευμα θα σημειωθεί βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σήμερα Τετάρτη,το επόμενο τριήμερο αλλά και τα Χριστούγεννα στο deltiokairou.gr.

SHARE:

24Media Network