ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

Ο Σπυρίδων Λάππας είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός και εκλεγμένος βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015. Εξελέγη βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, επανεξελέγη στην ίδια περιφέρεια. Είναι δικηγόρος Καρδίτσας από το 1981 και διατηρεί δικηγορικό γραφείο με συνεργάτες δικηγόρους και τη σύζυγό του Αλεξία Μπανάσιου. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1986-1990, Γραμματέας και Αναπληρωτής Πρόεδρος για πολλά χρόνια, ενώ το έτος 2004 ήταν υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Ασχολείται ιδιαίτερα ως νομικός με την Ιατρική Αμέλεια, για την οποία επίσης δίνει διαλέξεις στα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν πρόεδρος των Θεσσαλών και των Καρδιτσιωτών Φοιτητών. Ηταν μέλος του ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και στη συνέχεια του ΚΚΕεσ. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με την ΚΑΡ.ΠΟ.Σ.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: "Να κατατεθεί στη Βουλή η αγωγή του ελληνικού δημοσίου κατά της εταιρείας Novartis"

Αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-μελών της Προανακριτικής για την Novartis να κατατεθεί στη Βουλή η αγωγή που άσκησε το ελληνικό δημόσιο κατά της εταιρείας. Τι τονίζουν.

Το logo του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετη η κυβερνητική πλειοψηφία για το ζήτημα της Opinion poll

"Η πρόθεση της κυβέρνησης να μην ανοίξει το ζήτημα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, που άπτεται της ποιότητας της Δημοκρατίας και της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, είναι παραπάνω από εμφανής και την εκθέτει", σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.