Στα "χαρακώματα" οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου

Στα "χαρακώματα" οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να εκπέμπουν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΑ Ηρακλείου, είναι οι εργαζόμενοι του σταθμού. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί ενώ στήθηκε και μουσική εκδήλωση συμπαράστασης

Αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και να συνεχίσουν να εκπέμπουν, είναι οι εργαζόμενοι τις ΕΡΑ Ηρακλείου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, καλούν τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους και να χτίσουν μαζί ένα τείχος αλληλεγγύης και υπεράσπισης του δικαιώματος της ύπαρξης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αυτό και έγινε με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται ενώ στήθηκε και μια μουσική εκδήλωση με γνωστούς Κρητικούς καλλιτέχνες.

"Ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους σ’ όλη τη χώρα δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του σταθμού χτίζουν μαζί με τους πολίτες και τους φορείς του Ηρακλείου ένα τείχος αλληλεγγύης και υπεράσπισης του δικαιώματος της ύπαρξης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Από το απόγευμα μόλις έγινε γνωστό το κλείσιμο, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ βρέθηκαν μπροστά στα μικρόφωνα και εκπέμπουν ενημερώνοντας τον κόσμο για τις δραματικές εξελίξεις που αφήνουν στο δρόμο περισσότερες από 2.500 χιλιάδες οικογένειες.

Εκπρόσωποι φορέων και απλός κόσμος βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ με την παρουσία τους στο στούντιο της οδού Μάχης Κρήτης 161 και με τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που στέλνουν.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν θα εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, θα συνεχίσουν να εκπέμπουν ενημερώνοντας τον κόσμο για όλες τις εξελίξεις και καλούν τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους" αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Πληροφορίες από cretalive.gr

SHARE:

24Media Network