Αναζητούνται και νέα πρόσωπα προκειμένου να ενταχθούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου

Αναζητούνται και νέα πρόσωπα προκειμένου να ενταχθούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου
Φωτό αρχείου: Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Σήμερα οριστικοποιείται η νέα σύνθεση του Οργανωτικού Γραφείου, ενώ μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ενταχθούν στην Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Προγράμματος. Την Πέμπτη συνέρχεται υπό τον Αλέξη Τσίπρα το Οργανωτικό Γραφείο προκειμένου να προγραμματίσει την εξόρμηση για την εγγραφή νέων μελών.

Νέα πρόσωπα, πέραν όσων συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία, αναζητούνται από την Κουμουνδούρου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΑ) ή να εκφράσουν τη στήριξή τους στο νέο εγχείρημα.

Τα νέα πρόσωπα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα παρουσιαστούν τόσο τώρα, όσο κυρίως στην πορεία προς το Συνέδριο. Στις συζητήσεις, φέρεται να συμμετέχει και ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος, αλλά και κορυφαία στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας, ενδεικτικές  δε αναμένεται να είναι προοπτικά οι διεργασίες που συντελούνται στο συνδικαλιστικό κίνημα ή σε άλλους μαζικούς χώρους.

Σήμερα, η Προοδευτική Συμμαχία αναμενόταν να δώσει στην Κουμουνδούρου τα ονόματα όσων στελεχών της θα συμμετάσχουν στο Οργανωτικό Γραφείο (μεταξύ αυτών θα είναι και ο Νίκος Μπίστης), αλλά και τα ονόματα όσων πλαισιώνουν την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και την Επιτροπή Προγράμματος, υπό τον Γιώργο Σταθάκη.

Την Πέμπτη, μάλιστα, αναμένεται να συνεδριάσει το νέο Οργανωτικό Γραφείο, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να μην χαθεί το “μομέντουμ” των ομόφωνων αποφάσεων της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως η δυναμική που εμφάνισε το Φεστιβάλ “Σπούτνικ” της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Το Οργανωτικό Γραφείο θα προγραμματίσει την εξόρμηση για την εγγραφή νέων μελών, εξόρμηση που θα πριμοδοτήσει η παρουσία του ιδίου του Αλέξη Τσίπρα.

Ταυτόχρονα, θα αποφασίσει την καμπάνια εγγραφής νέων μελών, η οποία θα περιλαμβάνει και διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης, πρωτίστως όμως στα social media, ενώ θα οριστικοποιηθεί η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική εγγραφή μελών, έως τις 20 Δεκεμβρίου, όπως είχε δεσμευτεί ο Αλέξης Χαρίτσης, υπεύθυνος για την πλατφόρμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα