Έντονες συζητήσεις στο παρασκήνιο για το δείπνο Σημίτη-Μητσοτάκη...

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Σημίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Σημίτης EUROKINISSI

...Στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου. Παρόντες, μεταξύ 28 προσκεκλημένων, και οι Γιάννης Στουρνάρας και Άννα Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκαν πρόσφατα και σε άλλο δείπνο.

Καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα είχε το δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι του, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και στο οποίο συμμετείχαν και οι Κώστας Σημίτης και Κυριάκος Μητσοτάκης μετά των συζύγων τους.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη και η σύζυγός του Ματίλντα και το οποίο αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής προσκλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν, μεταξύ 28 περίπου προσκεκλημένων, Γιάννης Στουρνάρας και Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και γνωστοί καθηγητές, γιατροί, ακόμα και παλαιοί πολιτικοί από την Κρήτη.

Κώστας Σημίτης και Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το news24/7, κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι, όπως και οι Γ. Στουρνάρας και Άννα Διαμαντοπούλου, παρουσία της συζύγου του Βασίλη Κοντογιανόπουλου, Ματίλντας.

Ο πρώην υπουργός κάθισε στο δεύτερο τραπέζι που είχε στηθεί στο σπίτι, μαζί κυρίως με τις γυναίκες πολιτικών, γεγονός που διευκόλυνε την ανταλλαγή απόψεων (και μάλιστα σε πολύ θερμό κλίμα) στο πρώτο τραπέζι.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνευρέθηκαν πρόσφατα και αντάλλαξαν απόψεις και σε άλλο φιλικό σπίτι.

Κώστας Σημίτης και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν πολύ καλή χημεία και κοινές απόψεις σε ορισμένα μείζονα θέματα, γεγονός που τροφοδότησε ακόμα περισσότερο τη συζήτηση στο πολιτικό σύστημα για το τι συζήτησαν οι δυο άνδρες.

Είναι δε χαρακτηριστικό, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το news24/7 το δείπνο που παρέθεσαν στο σπίτι τους ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και η σύζυγός του Ματίλντα, διεξήχθη την ίδια ημέρα που γνωστοποιήθηκε η έρευνα και το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, της συζύγου του Δάφνης και του αδελφού του Σπύρου Σημίτη.

Γεγονός που καθιστά πιο ισχυρές τις υποψίες ότι το θέμα των σκανδάλων και της δικαιοσύνης ήταν …πρώτο πιάτο στο τραπέζι.

SHARE: