“Μέτωπο” του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή

“Μέτωπο” του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή
Η εξωτερική όψη του Μεγάρου Μαξίμου Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος από όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός για τη Συμφωνία των Πρεσπών."Μόνος εναντίον όλων" σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας για την προεκλογική περίοδο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη και, κυρίως, από την κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το Μέγαρο Μαξίμου μοιάζει αιφνιδιασμένο από την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού, πλην, όμως, εμφανίζεται αποφασισμένο να περάσει στην αντεπίθεση. Την Πέμπτη, άλλωστε, με τη συνέντευξη στο ΟΡΕΝ, ο Αλέξης Τσίπρας έρριξε τις πρώτες προειδοποιητικές βολές, οι πληροφορίες όμως επιμένουν πως θα σηκώσει  τους τόνους, σηκώνοντας το “γάντι”, αρχής γενομένης από τις αμέσως επόμενες δηνόσιες εμφανίσεις του. “Μόνος εναντίον όλων” φέρεται να είπε, μάλιστα, σε συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάντως, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να δημοσιοποίησει έγγραφα προηγούμενων κυβερνήσεων για τι Μακεδονικό, όπως άφησε να εννοηθεί στο news24/7 ο Νίκος Παππάς- έγγραφα που θα έφερναν σε δύσκολη θέση, όπως υποστηρίζουν, τον πρώην πρωθυπουργό.

Οργισμένος, πάντως, φέρεται και ο πρώην υπουργός  Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα