Κάποιοι εμφανίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως… Συριζαίο!

Κάποιοι εμφανίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως… Συριζαίο!
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Απίστευτες διαρροές σε βάρος του ευρωβουλευτή, προκειμένου να μην επανεκλεγεί.

Το Κίνημα Αλλαγής, κατά κοινή ομολογία, στις προσεχείς ευρωεκλογές μπορεί να κερδίσει την Τρίτη θέση, αλλά και να ξεπεράσει άνετα το 10%, αφού σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες, στην αναμέτρηση του 2015 για το Ευρωκοινοβούλιο ο συγκεκριμένος χώρος (με το όνομα «Ελιά» τότε) είχε συγκεντρώσει 8,2%.

Κάποιοι, ωστόσο, στο παρασκήνιο, έχουν βαλθεί να υπονομεύσουν το κλίμα λίγες ημέρες πριν τις κάλπες, υπονομεύοντας στο παρασκήνιο τον Νίκο Ανδρουλάκη, ένα από τα ισχυρότερα στελέχη του κόμματος.

Το τελευταίο διάστημα, για παράδειγμα, εντείνονται οι διαρροές ότι  ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής-και εκ νέου υποψήφιος- είναι… φιλοσυριζαίος! Το  ότι είναι περίπου… φίλος του Νίκου Παππά, το ότι θα τον προτιμήσει ο Αλέξης Τσίπρας για Επίτροπο εάν αρνηθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, το ότι δεν κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ κοκ. Εκτιμούν, προφανώς, πως εκμεταλλευόμενοι το αντιΣΥΡΙΖΑ κλίμα σε ψηφοφόρους του κόμματος, θα ζημιώσουν τον Ν. Ανδρουλάκη, στερώντας του ψήφους, ώστε να μην εκλεγεί εκ νέου στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια τέτοια εξέλιξη-πιστεύουν- θα πλήξει καίρια το προφίλ του ευρωβουλευτή, που μεταξύ άλλων είναι και «δελφίνος» της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όπως ήδη έχουν γράψει τα «Παιχνίδια Εξουσίας», το Κίνημα Αλλαγής θα εκλέξει δυο ευρωβουλευτές, αν και ορισμένοι-υπεραισιόδοξοι- κάνουν λόγο και για τρεις. Κατά κοινή ομολογία τη μάχη για τις τρεις θέσεις θα δώσουν οι Ν. Ανδρουλάκης, Νίκος Παπανδρέου, Εύα Καϊλή και Γιώργος Καμίνης.

Ως εκ τούτου-και με τις πληροφορίες να επιμένουν πως η Χαριλάου Τρικούπη ενισχύει Νίκο Παπανδρέου και Γιώργο Καμίνη- η μάχη θα είναι  ιδιαίτερα σκληρή…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα