Τα “σπάει” ο Βασίλης Λεβέντης με τον Μάριο Γεωργιάδη στην Ένωση Κεντρώων;

Τα “σπάει” ο Βασίλης Λεβέντης με τον Μάριο Γεωργιάδη στην Ένωση Κεντρώων;
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Eurokinissi

Ο γιος του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων δεν πρόκειται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον πατέρα του, οι φήμες όμως τον φέρνουν να λαμβάνει αποστάσεις από το κόμμα του οποίου υπήρξε βουλευτής.

“Φωτιές” άναψε στην Ένωση Κεντρώων– πιθανόν και στα ενδότερα της οικογένειάς του- η συνέντευξη που παραχώρησε στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία” και τη Βίβιαν Μπενέκου ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος επιβεβαίωσε πλήρως το πρόσφατο δημοσίευμα των “Παιχνιδιών Εξουσίας” ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος.

Σε στελέχη της Ένωσης Κεντρώων, που κάθε άλλο παρά εχθροί του Προέδρου είναι, τους έκαναν εντύπωση όμως οι αιχμές που άφησε ο Πρόεδρος του κόμματος, κατά του γιου του και πρώην βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης Κεντρώων ο γιος του, ο Μάριος Γεωργιάδης, ο Βασίλης Λεβέντης υπήρξε σαφέστερος: “Καμία περίπτωση. Κατ’ αρχάς, δεν θέλω να τα πάρει ο Μάριος και να τραβήξει αυτά που τραβάω εγώ, γιατί η καρέκλα του Προέδρου μπορεί να φαίνεται καλή αλλά έχει καρφιά. (…) Επίσης, ο Μάριος είναι ανέτοιμος και νέος στην πολιτική. Έχουμε καιρό… αλλά δεν μπορώ να φύγω κι εγώ ηττημένος”.

Ο Μάριος Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να σχολιάσει τις αιχμές του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων – “και να με σταυρώσει, δεν αντιπαρατίθεμαι με τον πατέρα μου” φέρεται να είπε σε συνομιλητή του.

Δεν είναι, όμως, καθόλου σίγουρο ότι ο Μάριος Γεωργιάδης θα παραμείνει στην Ένωση Κεντρώων, στηρίζοντας την προσπάθεια του Βασίλη Λεβέντη για ανάκαμψη του κόμματος, ίσως γιατί δεν πιστεύει σε αυτό.

Οι πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας” επιμένουν μάλιστα πως ο Μάριος Γεωργιάδης λαμβάνει αποστάσεις από την Ένωση Κεντρώων και κανείς δεν αποκλείει να τραβήξει προσεχώς το δικό του δρόμο, όσο και αν θέλει να περιφρουρήσει την ενότητα και τη γαλήνη της οικογένειάς του…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα