Το τηλεφώνημα του Κυριάκου στον Βαγγέλη για τον Τσίπρα και το Νόμπελ

Το τηλεφώνημα του Κυριάκου στον Βαγγέλη για τον Τσίπρα και το Νόμπελ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μεϊμαράκης Eurokinissi

"Ορισμένοι στη ΝΔ έχουν βάλει σκοπό να με κοντύνουν" καταγγέλλει ο Ε. Μεϊμαράκης. Ποιους αναφέρει και ποιους φωτογραφίζει. "Υπάρχουν παθογένειες" επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΝΔ, που επιδιώκει να αποφευχθεί η εσωκομματική αντιπαράθεση.

Η επίθεση που δέχθηκε από γαλάζια στελέχη ο Ε. Μεϊμαράκης για τη δήλωσή του για τον Αλέξη Τσίπρα παραλίγο να προκαλέσει «εμφύλιο» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Δευτέρας, τηλεφώνησε στον πρώην Πρόεδρο του κόμματος, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. «Εξακολουθούν να υπάρχουν παθογένειες» φέρεται να πιστεύει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» δεν ζήτησε από τον προκάτοχό του να ανακαλέσει τη δήλωσή του, στην  οποία ανέφερε, αφού εξέφραζε τη διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών, πως «η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα».

«Ορισμένοι στη ΝΔ έχουν βάλει σκοπό να με κοντύνουν» καταγγέλλει πάντως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και προειδοποιεί πως αν συνεχιστεί θα αντιδράσει με οξύ τρόπο και μάλιστα δημοσίως.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να πιστεύει πως τον έχει στοχοποιήσει η δεξιά πτέρυγα του κόμματος, κυρίως η «σαμαρική» πλευρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ευ. Μεϊμαράκης ενδέχεται να κατονομάσει και συνυποψήφιό του, που συνδέεται με δυο πρώην Γραμματείς Οργανωτικού του κόμματος, για τους οποίους θεωρεί ότι ξεκίνησαν την επίθεση εναντίον του. Οι –σφοδρές- επιθέσεις από άλλα πρόσωπα, όπως π.χ. ο K. Μπογδάνος, δεν φαίνεται να τον πολυαπασχολούν. Πολύ περισσότερο που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου – και μάλιστα με διαφορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα