Τρεις βουλευτές ζητούν οι Οικολόγοι-Πράσινοι προκειμένου να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τρεις βουλευτές ζητούν οι Οικολόγοι-Πράσινοι προκειμένου να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ
Γιάννης Τσιρώνης, βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων Eurokinissi

Πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί το αίτημά τους, καθώς η Κουμουνδούρου αντιπροτείνει έναν, πιθανόν στο Επικρατείας, αφού και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά

Στον αέρα βρίσκονται οι συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτός από το “Πράττω” του Νίκου Κοτζιά, πρόβλημα υπάρχει και με τους Οικολόγους-Πράσινους.

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας” -και δεν δεχόμαστε …διαψεύσεις- ζητούν από την Κουμουνδούρου την εκλογή τριών βουλευτών, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.

Στελέχη της Κουμουνδούρου αντιτάσσουν πως κάτι τέτοιο, ακόμα και αν συμφωνούσαν, θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, αφού δεν μπορούν να ελέγξουν σε τέτοιο βαθμό τους σταυρούς των ψηφοφόρων. Διαμηνύουν δε πως θα μπορούσε να εξεταστεί μια θέση στο Επικρατείας, η τέταρτη ή η πέμπτη, για στέλεχος των Οικολόγων-Πράσινων.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η συνεργασία των δυο πλευρών μοιάζει δύσκολη-πολύ περισσότερο που στο εσωτερικό των Οικολόγων-Πράσινων υπάρχουν και αντίθετες απόψεις- πλην, όμως, εξακολουθεί να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως τελικά, μεταξύ των δυο πλευρών, θα επιτευχθεί η κοινή εκλογική κάθοδος στις 7 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα