Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής
Στιγμιότυπο από την μεταγωγή των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής στον Εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή,με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) Eurokinissi

Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος πέρασαν το απόγευμα την είσοδο της Ευελπίδων (Pics+Vids)

Προσήχθησαν στο κτίριο της 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο γενικός γραμματέας Ν.Μιχαλολιάκος και ακόμη τέσσερις συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Στιγμιότυπο από την μεταγωγή των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής στον Εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή,με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ(Α)-ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ(Δ) (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) Eurokinissi

Η κα.Ζαρούλια που είναι παρούσα στο χώρο των δικαστηρίων, η κόρη του γ.γ. της Χ.Α. Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι δικηγόροι τους άρχισαν να χειροκροτούν τους προσαχθέντες. Η σύζυγος του κ.Ν.Μιχαλολιάκου, μάλιστα, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Όπως έγινε γνωστό, οι υπόλοιποι συλληφθέντες, θα μεταφερθούν στην Εισαγγελία αργότερα. Ήδη, εντός του κτιρίου της Εισαγγελίας βρίσκεται ομάδα εισαγγελέων οι οποίοι μελετούν τα στοιχεία που διαβιβάζονται από τις διωκτικές αρχές, προκειμένου να απαγγείλουν κατηγορίες.

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο γενικός γραμματέας της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την προσαγωγή του από την ΓΑΔΑ στα δικαστήρια στην οδό Ευελπίδων, η οποία έγινε από άνδρες της αντιτρομοκρατικής με κουκούλες και όπλα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

«Δεν μας λυγίζει τίποτε, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε «το βράδυ έχει μνημόνιο» και ο Ν.Μίχος φώναξε «είμαστε περήφανοι αγωνιστές».

Κλειστό παραμένει το ένα ρεύμα της Λ.Αλεξάνδρας διότι θα ακολουθήσει η προσαγωγή των υπόλοιπων συλληφθέντων.

Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων και οι άλλοι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, της Χ.Α., Γ.Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Αμέσως μετά την προσαγωγή των συλληφθέντων, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας, το οποίο φέρει συμβατικά νούμερα κυκλοφορίας, η ογκώδης δικογραφία για την υπόθεση.

Έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ήσαν συγκεντρωμένοι περίπου 150 οπαδοί της Χρυσής Αυγής, καθώς και βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι επεφήμησαν τους συλληφθέντες κατά την προσαγωγή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα