Στον ανακριτή 17 για τα επεισόδια

29-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ// ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
29-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ// ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων κατά τη διάρκεια επεισοδίων χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώπιον του εισαγγελέα, προσήχθησαν 16 νεαροί με αφορμή τα βίαια επεισόδια χθες, Τετάρτη, καθώς ο 17ος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος.

Κατά τη προσέλευσή τους στον εισαγγελέα πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, γιούχαρε τους αστυνομικούς εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή τους στους συλληφθέντες.

Η δίωξη ανά περίπτωση, αφορά στα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης κατά της αρχής, απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών και εξύβριση. Σε κάποιες περιπτώσεις τα αδικήματα της διατάραξης και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης έχουν απαγγελθεί σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα.

Σημειώνεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή.

SHARE:

24Media Network