Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση στο θέατρο Άλσος, που τα κείμενα της … δεν θα «αφήσουν κανέναν ασχολίαστο».

ΟΙ 10+2 ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μπορεί στην Επίδαυρο να κάνει στάση μία μόνο κωμωδία, όμως στις θεατρικές πιάτσες της Ελλάδας αρκετές είναι οι κωμωδίες που δηλώνουν βροντερά “παρούσες”. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 11 από αυτές... 

Καλοκαίρι χωρίς κωμωδία γίνεται; Ειδικά φέτος που είναι το πρώτο καλοκαίρι που -επιτέλους- μπορούμε να βγούμε και να πάμε σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις χωρίς μάσκα και χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού, μία μεγάλη μερίδα του κοινού έχει ανάγκη να ξεσκάσει και να σκάσει το χειλάκι του από ένα ευφρόσυνο θέαμα.

Μπορεί στην Επίδαυρο να κάνει στάση μία μόνο κωμωδία, όμως στις θεατρικές πιάτσες της Ελλάδας αρκετές είναι οι κωμωδίες που δηλώνουν βροντερά “παρούσες”. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 11 από αυτές…

Μήδεια του Μποστ

"Σε μια εποχή προχειρότητας, ελλιπούς εκπαίδευσης και κρίσης θεσμών και στόχων, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο παράδειγμα από την ενασχόληση με το ακριβώς αντίθετο, που φέρει το σύμπαν του Μποστ" αναφέρει ο Γιάννης Καλαβριανός Elina Giounanli/nophoto.gr

Μία και μοναδική κωμωδία θα παρουσιαστεί το φετινό καλοκαίρι στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Μία κωμωδία οι ήρωες της οποίας ανησυχούν για τον πληθωρισμό και την ανεργία, τη λιτότητα και τη δημόσια διαφθορά, τα δάνεια και τα επιδόματα, καθυστερούν στα ραντεβού τους γιατί πέφτουν πάνω σε πορείες, και λατρεύουν τα αρχαία ελληνικά –αρκεί, βέβαια, να μη χρειαστεί να τα διαβάσουν.

Ο λόγος για τη Μήδεια του Μποστ που θα σκηνοθετήσει για λογαριασμό του Εθνικού θεάτρου στις 8 και 9 Ιουλίου στο Θέατρο της Επιδαύρου ο Γιάννης Καλαβριανός με την Γαλήνη Χατζηπασχάλη στον ομώνυμο ρόλο, τον Γιώργο Γλάστρα στον ρόλο της Τροφού, τον Θανάση Δήμου στον ρόλο του Οιδίποδα, την Άνδρη Θεοδότου σαν Αντιγόνη, τον Στέλιο Ιακωβίδη σαν Ευριπίδη, τον Σταύρο Σβήγκο σαν Ιάσονα. Κορυφαία του χορού η Μαρία Κοσκινά.

Ακούω ήχον κώδωνος

theatro-stoa

Με μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ – θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα – που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου, το Ακούω ήχον κώδωνος, γιορτάζει το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Η Φαύστα, ο Γιάννης, το Ριτσάκι, η Μήδεια, ο Ιάσων, η Καλόγρια, η Μαρία Πενταγιώτισσα, ο Κολόμβος, ο κ. και η κ. Ιατρού, ο πάτερ Αμβρόσιος, ο Πάρις, η Μαριάνθη, συνολικά 20 ήρωες του Μποστ, συναντιόνται στους γάμους του Ριτσακίου με τον Πάρι, αμφότεροι ανευρεθέντες μέσα στην κοιλιά ψαριών!

15 ηθοποιοί και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ίδιους τους ηθοποιούς του θιάσου με διευθυντή τον Διονύση Τσακνή, θα παραβρεθούν στον γάμο, ο οποίος όμως θα έχει τραγική κατάληξη από την ξαφνική εμφάνιση του Κολόμβου, «που πήγε κι ανακάλυψε την Αμερική» και καθόρισε το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, αλλά και από τη γνωστή απόφαση της Μήδειας να σφάξει τα παιδιά της, λόγω της ερωτικής διαγωγής του Ιάσονα.

Η παράσταση θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Τι ζούμε ρε

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση στο θέατρο Άλσος, που τα κείμενα της … δεν θα «αφήσουν κανέναν ασχολίαστο».

Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή…

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι: Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Θεσμοφοριάζουσες

O Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Φωτεινή Μπαξεβάνη και τον Λαέρτη Μαλκότση στις “Θεσμοφοριάζουσες” του Αριστοφάνη σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Τη μουσική της παράστασης έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Μία προσπάθεια του Αριστοφάνη να παρωδήσει τον μεγάλο Ευριπίδη, με βάση την συμπεριφορά των Αθηναίων γυναικών στην διάρκεια μιας μεγάλης μυστικιστικής γιορτής αποκλειστικά γυναικείας, τα Θεσμοφόρια. Μία κατάθεση πολιτική και άκρως κωμική ταυτόχρονα.

“Θεσμοφοριάζουσες 2022: Σε καιρούς που δοκιμάζεται η δημοκρατία και κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή, ανθίζει η δημιουργικότητα των μεγάλων ποιητών. Η Αθήνα του τέλους του 5ου αιώνα π.Χ. βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Μέσα από την «θέση» και τις «θέσεις» των γυναικών, με αφορμή μία γιορτή – τα Θεσμοφόρια – και καυτηριάζοντας την προκλητική στάση ανδρών, διανοουμένων και πολιτικολογούντων, με όχημα τις δραματουργικές παραξενιές του μεγάλου Ευριπίδη, ο εξίσου μεγάλος Αριστοφάνης μας αποκαλύπτει τα προτερήματα και τις αδυναμίες των προγόνων μας, που δεν διαφέρουν και πολύ από τις σημερινές.

Όλα αυτά βέβαια, μέσα από την κωμική του καρδιά και διάθεση. Άλλωστε, το γέλιο είναι η μεγάλη παρηγοριά του λαού και οι μεγάλοι κωμικοί ποιητές είναι γνήσια λαϊκοί. Δηλαδή, μας κάνουν να θυμόμαστε και να ονειρευόμαστε ταυτόχρονα. Οι ψευτολαϊκοί απλώς κολακεύουν τις ευτελείς μας συνήθειες” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος. .

Αριστοφάνης – Ηρώνδας

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ «Αριστοφάνης – Ηρώνδας: Contra tempo», σε δημιουργική σύνθεση κειμένων Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, ξεκινά το ταξίδι της από τη Θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στο Θέατρο Δάσους (6 & 7 Ιουλίου), για να ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Το χιούμορ, το πνεύμα και η αιχμηρή γλώσσα του Αριστοφάνη συναντιούνται με τους ακόλαστους, κωμικούς μιμίαμβους του Ηρώνδα, σε μια παράσταση που αποτελεί μια ενδιαφέρουσα σκηνική «μάχη» και ταυτόχρονα έναν «πόλεμο» ανάμεσα στα δύο φύλα, με μοναδικά όπλα την τολμηρή και ανελέητη σάτιρα.

Τι συμβαίνει όταν ο μεγαλύτερος κωμικός ποιητής της κλασσικής Αρχαιότητας συναντά τον παραγνωρισμένο κωμωδιογράφο των ελληνιστικών χρόνων; Ποια είναι η φύση της κωμωδίας και γιατί σήμερα γελάμε όλο και λιγότερο; Πού συναντιέται η αττική κωμωδία του 5ου αιώνα π.Χ. με την ελληνική επιθεώρηση; Ποια είναι στην πραγματικότητα η Λυσιστράτη ποια η σχέση της με τον Κ. Π. Καβάφη, την Τζένη Καρέζη και τον πυροσβέστη Λεωνίδα Χασαλεύρη; Γιατί πρέπει να πηγαίνουμε στο θέατρο και, κυρίως, πώς πρέπει να φεύγουμε από αυτό; Πρέπει να λες τα πράγματα με τ΄όνομά τους ή μήπως είναι σοφότερο να τα υπαινίσσεσαι για να ΄χεις το κεφάλι σου ήσυχο; Τί απ’ τα δύο σε κάνει γοητευτικότερο: να χαμογελάς ή να ξεκαρδίζεσαι μέχρι δακρύων;

Να μερικές κρίσιμες ερωτήσεις που θέτει η φετινή καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ. Και που ακόμα κι αν δεν απαντηθούν, το βέβαιο είναι ότι θα το διασκεδάσουμε…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Δημιουργική σύνθεση κειμένων: Άκης Δήμου/Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρήγας/Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξάνδρα Σιάφκου, Αριστοτέλης Καρανάνος/Μουσική-Προσαρμογή στίχων: Γιώργος Χριστιανάκης/Χορογραφία-Επιμέλεια κίνησης: Αναστασία Κελέση/Διανομή (με σειρά εμφάνισης): Πολυξένη Σπυροπούλου (Ταξιθέτρια) Βιβή Μιτσίτσκα (Σάσα Ψαρομηλίγκου), Μαργαρίτα Αλεξιάδη (Βύττινα), Παναγιώτης Καμμένος (Γάστρωνας- Κότταλος- Δρίμυλος), Νίκος Βατικιώτης (Πυρρίας – Σώμα – Γρύλλος- Κυρία), Ηλέκτρα Καρτάνου (Μητρίχη), Λίνος Μάνεσης (Γύλλη), Μάρα Μαλγαρινού (Λυσιστράτη), Τερέζα Καζιτόρη (Γυναίκα– Κυννώ – Κυρία), Σπύρος Σιδέρης (Γέρος), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μυρρίνη – Γυναίκα), Θεοφανώ Τζαλαβρά (Λαμπιτώ), Γιάννης Τσεμπερλίδης (Κλεονίκη), Βασίλης Παπαδόπουλος (Κήρυκας), Αριστοτέλης Ζαχαράκης (Λαμπρίσκος – Οπίσθιος), Γρηγόρης Παπαδόπουλος (Θράσσα–Πρόβουλος), Βιργινία Ταμπαροπούλου (Μητροτίμη), Ιωάννα Δεμερτζίδου (Μητρώ),Τάσος Τυρογαλάς (Κυρία), Θάνος Κοντογιώργης (Λεωνίδας Χασαλεύρης)/ΧΟΡΟΣ: Θίασος Αριστοφάνη: Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Τερέζα Καζιτόρη, Θάνος Κοντογιώργης, Μάρα Μαλγαρινού, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Σπύρος Σιδέρης, Θεοφανώ Τζαλαβρά, Γιάννης Τσεμπερλίδης/Θίασος Ηρώνδα: Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Νίκος Βατικιώτης, Ιωάννα Δεμερτζίδου, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Παναγιώτης Καμμένος, Ηλέκτρα Καρτάνου, Λίνος Μάνεσης, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Τάσος Τυρογαλάς

Η μεγάλη Πλεκτάνη

Ο Σταύρος Στάγκος σκηνοθετεί την ανατρεπτική κωμωδία του Jordi Galceran, Η μεγάλη Πλεκτάνη, μέχρι τις 3 Ιουλίου στο θερινό Λαμπέτη και ακολούθως η παράσταση θα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας, Κατερίνα Νικολοπούλου.

Ο πολυβραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Jordi Galceran (To Δάνειο, Η μέθοδος Γκρόνχολμ, Αλυσιδωτές Λέξεις, Καρναβάλι, Κανκούν) έγραψε με μεράκι ένα έργο κωμικό και αστείο, όλο ανατροπές και εκπλήξεις, αλλά και γεμάτο νόημα: για τους εγνωσμένους και μη απατεώνες και για τις σκευωρίες του ανθρώπου της διπλανής πόρτας. .

Κατά φαντασίαν Ασθενής

Ένα καλοκαιρινό θεατρικό ταξίδι ξεκινά για τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» του Μολιέρου, που παρουσίασε με επιτυχία το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της Ρούμελης τον περασμένο θεατρικό χειμώνα. Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, στην πρώτη του έξοδο μετά από 15 περίπου χρόνια, θα σταματήσει σε 35 ανοιχτά θέατρα της χώρας παρουσιάζοντας την αξεπέραστη κωμωδία και συστήνοντας στο κοινό το διαχρονικό έργο του Μολιέρου.

Από τις πιο διάσημες κωμωδίες του παγκόσμιου θεάτρου, «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», μια δημιουργία χαράς με υπέροχους χαρακτήρες και μνημειώδεις στιγμές, παρουσιάζεται σε πρωτότυπη διασκευή, σκηνοθεσία και μουσική του Κώστα Γάκη, με ζωντανή μουσική και έναν υψηλής ενέργειας δεκαμελή θίασο (Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νικολέτα Βλαβιανού, Νίκος Ορφανός, Ορφέας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Καλαντζής, Αγοραστή Αρβανίτη, Νάστια Βραχάτη, Στεφανία Καλομοίρη, Αλέξανδρος Ζουριδάκης)

Η Λεονί εν αναμονή

Constantinos Lepouris

Ένα ξεχωριστό έργο της γαλλικής κωμωδιογραφίας, την μονόπρακτη κωμωδία του Ζωρζ Φεντώ «Η Λεονί εν αναμονή» (“Leonie est en avance ou Le Mal joli”, 1911) σκηνοθετεί ο Τάσος Πυργιέρης, με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών της νεότερης γενιάς: τον Αλέξανδρο Βάρθη, την Παρασκευή Δουρουκλάκη, την Ρένα Kυπριώτη, την Ανούς Μπογοσιάν, τον Κλέαρχο Παπαγεωργίου και τον Χρήστο Σταθούση.

Ο Ζωρζ Φεντώ (1962-1921) έγραψε την «Λεονί εν αναμονή» το 1911. Παρουσιάστηκε στο τέλος της ίδιας χρονιάς από τη Comédie Royale και από τότε γνώρισε πολλές επαναλήψεις. Εδώ ο συγγραφέας στήνει μια κωμωδία ηθών και τύπων στο εσωτερικό ενός εύπορου σπιτιού, εστιάζοντας στις ενδοοικογενειακές σχέσεις με επίκεντρο την εγκυμοσύνη της νεαρής Λεονί. Το έργο λειτουργεί ως μεγεθυντικός καθρέπτης των ηθών και των αξιών της αστικής κοινωνίας στις αρχές του 20ου αι. στο φόντο και σε πρώτο επίπεδο τις γνωστές, ίδιες πάντα, ανθρώπινες αδυναμίες.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 6-7-8-9 Ιουλίου, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, στις 18 Ιουλίου στο Αττικό Άλσος και στις 31 Ιουλίου στο Πάρκο Τρίτση.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη.

Το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, έγραψε την ξεκαρδιστική κωμωδία το 2008 και από τότε παιζόταν συνεχώς έως το 2012. Η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία μέσω μεικτών γάμων γίνεται το κεντρικό θέμα στην κωμωδία. Το συγγραφικό δίδυμο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει κατατάξει δίπλα στους μεγάλους της ελληνικής κωμωδίας, Αλέκο Σακελλάριο – Χρήστο Γιαννακόπουλο, Νίκο Τσιφόρο – Πολύβιο Βασιλειάδη, και Κώστα Πρετεντέρη – Ασημάκη Γιαλαμά.

Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 26 Ιουνίου στο Faliro Summer Theater, ενώ στη συνέχεια η παράσταση θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.

Έλα μες την Αγκαλιά μου

Ο Τάκης Ζαχαράτος περιοδεύει με ένα μουσικό υπερθέαμα και σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά. Χαρισματικός, πηγαίος καλλιτέχνης, ο Showman με τα χίλια πρόσωπα που με την ερμηνευτική του άνεση περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor!

Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει «Σασμό» με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou!

Mamma Mia

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Mamma Mia” που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, για την ίδια την παράσταση, αλλά και για τα αγαπημένα τραγούδια του και έχει αναδειχτεί παγκοσμίως ως το πιο διασκεδαστικό feel good μιούζικαλ όλων των εποχών, έρχεται φέτος το καλοκαίρι, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, στο CITY GARDEN FESTIVAL, που μεταμορφώνεται σε μια όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού, για να υποδεχτεί το κοινό!!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna Sheridan θα ερμηνεύσει η Νάντια Κοντογεώργη. Μαζί της στο ρόλο του Sam Carmichael θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την πρωτοεμφανιζόμενη στο μιούζικαλ Αφροδίτη Λιάντου στο ρόλο της Sophie Sheridan, τον Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Bill Austin, τον Ιβαν Σβιτάιλο στο ρόλο του Harry Bright, την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ρόλο της Tanya, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο της Rosie και τους Ίαν Στρατή – Νίκο Κύρτσο στο ρόλο του Sky.

Εκτός Ελέγχου

Η επιτυχημένη παράσταση «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά ταξιδεύει σε μία καλοκαιρινή περιοδεία! Η νούμερο ένα κωμωδία της χρονιάς, με ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών, ύστερα από τα συνεχή sold out στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά: Αθηνά Τριπόδη, Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα