Hubertus στο Νότιο Τιρόλο. Hubertus

ΠΕΝΤΕ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

Απ' ότι φαίνεται το μπάνιο δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Εντελώς αβαρής, η ψυχή απλώνει τα φτερά της ανάμεσα στον ουρανό και τη γη και πετά προς τον ορίζοντα για να βρει απέραντη ελευθερία». Αγνώστου ρήση, όμως κάπως έτσι θα νιώσετε την απόλυτη γαλήνη και ηρεμία, καθώς θα βυθίζεστε στα ζεστά νερά της πισίνας…

Όχι, δεν μιλάμε για τις πισίνες των καλοκαιρινών ξενοδοχείων, αλλά για τις μικρές οάσεις στα χιονισμένα βουνά της Ευρώπης. Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, όπου και αν ταξιδέψετε, θα βρείτε μέσα σε υπέροχα ξενοδοχεία, το δικό σας υδάτινο καταφύγιο με θέα λευκές κορφές.

Hubertus

Hotel Hubertus, Νότιο Τιρόλο, Ιταλία

Το όμορφο Hotel Hubertus, με τη μοναδική αρχιτεκτονική του φωλιάζει αρμονικά στις ηλιόλουστες πλαγιές του Geiselsberg πάνω από το Όλανγκ στο Νότιο Τιρόλο βόρεια της Ιταλίας. Η απέραντη θέα στην κοιλάδα του Όλανγκ και στις παράξενες κορυφές των Δολομιτών χαρίζει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες. Μες τη μαγεία της φύσης, το άλλοτε μικρό ορεινό πανδοχείο έχει μετατραπεί σε ένα άνετο καταφύγιο διακοπών.

Η πισίνα του ουρανού

Η πισίνα του ουρανού. (C) KOTTERSTEGER 2020

Το πιο hot σημείο του ξενοδοχείο και το πιο διάσημο ίσως της περιοχής είναι η Sky Pool. Μια απίστευτη πισίνα που μοιάζει να κρέμεται απ’ τον ουρανό! Η πισίνα υπερχείλισης Sky Pool μήκους 25 μέτρων θερμαίνεται όλο το χρόνο στους 33⁰C. Έχει γυάλινη πρόσοψη και βρίσκεται σε ύψος δώδεκα μέτρων. Είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό θαύμα, που «επιπλέει» πάνω από τα ορεινά λιβάδια, αγγίζει τον ορίζοντα και σου δίνει μια απαράμιλλη αίσθηση ελευθερίας. Ένα συναίσθημα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Κάντε μια βουτιά στο κρυστάλλινο νερό της πηγής του βουνού και αφήστε τον εαυτό σας να ξεχαστεί!

Lenkerhof Gourmet Spa Resort στην Ελβετία. Lenkerhof Gourmet Spa Resort

Lenkerhof Gourmet Spa Resort, Λένκ, Ελβετία

Μια παράδοση που κρατά 350 χρόνια και «πηγάζει» κυριολεκτικά από μια θειούχα πηγή, γέννησε την ιστορία του ξενοδοχείου Lenkerhof, που βρίσκεται στο Lenk κοντά στο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Gstaad στην Ελβετία. Πρόκειται για ένα ολιστικό καταφύγιο ευεξίας και αναψυχής, αγκαλιασμένο από ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό που αλλάζει διαρκώς.

Riffelhaus Hotel

Εξωτερική πισίνα θείου

Βυθιστείτε στη φιλόξενη εξωτερική πισίνα με νερό που περιέχει θείο από την πηγή του ξενοδοχείου, που λειτουργούσε πριν από αιώνες ως θεραπευτικό λουτρό. Το ζεστό, φυσικό θειούχο νερό – στους 34°C – είναι πολύ ωφέλιμο και βοηθά σε δερματικές παθήσεις, ρευματισμούς και πόνους στις αρθρώσεις και διεγείρει το μεταβολισμό. Οι πίδακες νερού θα σας κάνουν μασάζ, χαλαρώνοντας απαλά τους μύες της πλάτης σας. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα του βουνού!

Η πισίνα πλαισιώνεται από ένα χώρο ευεξίας το “7sources beauty & spa”.

Riffelhaus Hotel στα ελβετικά όρη. Riffelhaus Hotel

Riffelhaus Hotel, Ζερμάτ, Ελβετία

Το ιστορικό ορεινό ξενοδοχείο Riffelhaus, φτιάχτηκε το 1853 και βρίσκεται σε υψόμετρο 2.500μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, προσφέροντας πανοραμική θέα στα βουνά γύρω από το Ζερμάτ. Είναι ακριβώς δίπλα στις πίστες του σκι της περιοχής, με άμεση πρόσβαση στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο.

Riffelhaus Hotel στην Ελβετία. Riffelhaus Hotel


Το υπαίθριο υδρομασάζ του έχει μοναδική θέα στο Matterhorn, όπως και ο χώρος spa που διαθέτει σάουνα, ατμόλουτρο και αίθουσα χαλάρωσης.

Καθώς θα βυθίζεστε στα ζεστά νερά του υπαίθριου υδρομασάζ, μπορεί να νιώσετε ότι ταξιδεύετε στα ηλιόλουστα κλίματα της Αφρικής. Μην απορήσετε γιατί αυτή η αίσθηση μάλλον πηγάζει από τη γεωλογία του Matterhorn. Το υδρομασάζ είναι ανοικτό όλο το χρόνο!

Bergkristall Resort Bergkristall

Bergkristall Resort, Oberstaufen, Γερμανία

Φυσική ηρεμία, χαλάρωση, υγεία. Αυτό θα σας προσφέρει το Bergkristall Resort και τι άλλο να ζητήσετε! Spa και γκουρμέ απολαύσεις στο πανέμορφο ορεινό τοπίο στην περιοχή Allgau, της Γερμανίας. Θα νοιώσετε σαν να είστε στο εξοχικό σας από την πρώτη στιγμή. Το ξενοδοχείο είναι απλωμένο στις πανέμορφες Βαυαρικές Άλπεις και όπου κι αν στρέψετε το βλέμμα σας θα γεμίσει από τη θέα στα χιονισμένα βουνά ή την καταπράσινη πλαγιά.

Bergkristall


Φως, δύναμη αρμονία και διαύγεια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το spa του, με την εξαιρετική θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης που λειτουργεί όλο το χρόνο. Χαλαρώστε στις κρεμαστές ξαπλώστρες και αφεθείτε στη γαλήνη. Η πισίνα διαθέτει ξαπλώστρες μασάζ με φυσαλίδες και φυσικά άπλετη θέα στο χιονισμένο βουνό.

Stock Resort, Ζίλερταλ, Τιρόλο, Αυστρία

Η φιλοξενία στο Stock Resort στην όμορφη κοιλάδα του Ζίλερταλ, στο Τιρόλο της Αυστρίας, είναι οικογενειακή υπόθεση. Μέσα στο εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον της περιοχής το Stock, χαρίζει ιδιωτικότητα, χαλάρωση και ποιότητα.

Εκτός από το τεράστιο spa, το υπαίθριο υδρομασάζ και τις κοντινές πίστες για σκι, το ξενοδοχείο διαθέτει μια απίθανη πισίνα υπερχείλισης 25 μέτρων. Η μοναδική θέα στα γύρω βουνά θα σας κόψει την ανάσα, όποια εποχή και αν το επισκεφτείτε αλλά ιδιαίτερα το χειμώνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει και μια τεχνητή ορεινή λίμνη, που θα σας εντυπωσιάσει.

Μείνετε για ώρες στα ζεστά νερά της θερμαινόμενης πισίνας και ξεχαστείτε στην αγκαλιά των Άλπεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα