Ξανά στα διόδια ο Γκλέτσος

Ξανά στα διόδια ο Γκλέτσος

Στο μπλόκο τους στα διόδια Πελασγίας επέστρεψαν κάτοικοι της Στυλίδας, μαζί με τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μετά από μια νύχτα στο κρατητήριο οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συνθήματα έξω από τα δικαστήρια. Βίντεο με τις δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια (Vids+Pics)

Στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος συνελήφθη χθες, με τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά από περίπου είκοσι λεπτά βγήκε από το κτίριο, καθώς αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 06/04/20011.

 

Εξερχόμενος, από τα δικαστήρια Λαμίας, Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι η ανατολική Φθιώτιδα και ολόκληρη η Λαμία πρέπει να είναι ενωμένη γιατί το θέμα των διοδίων δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους κατοίκους.

“Μου φέρθηκαν καλά, δεν μπορώ να πω πολλά και να εκθέσω τα παιδιά που ήταν στο τμήμα αλλά δεν με έβαλαν σε κελί είναι μαζί μας και αυτοί”, είπε ο κ. Γκλέτσος.

Η μήνυση έγινε στη Λάρισα στην έδρα της εταιρίας “Αιγαίο” και με βάση αυτή τη μήνυση, συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύμβαση παραχώρησης της εθνικής με την εταιρία προβλεπόταν να υπάρχουν παράδρομοι για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των χωριών της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, εκτός από αυτόν που επιχείρησε να ανοίξει δεν υπάρχει άλλος παράδρομος.

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

 

Τα καταστήματα, οι δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες στη Στυλίδα θα παραμείνουν σήμερα κλειστές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του δημάρχου, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που συνεδρίασε εκτάκτως.

Κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης και φωνάζουν συνθήματα έξω από τα δικαστήρια. Ανάμεσά τους και έμποροι από τη Λαμία και τη Στυλίδα που συμπαραστέκονται στον Γκλέτσο γιατί τα διόδια εμποδίζουν τους πελάτες να μετακινούνται από τα γύρω χωριά για να ψωνίσουν.

 

Όταν έφτασε ο δήμαρχος Στυλίδας, απευθυνόμενος στο πλήθος, που τον χειροκροτούσε είπε “σας αγαπώ” και σχημάτισε το σήμα της νίκης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και οι κάτοικοι της Στυλίδας κατευθύνονται και πάλι στα μπλόκα τους στα διόδια Πελασγίας, τα οποία σχεδιάζουν να κρατήσουν ανοικτά.

Έριξαν ξανά τις μπάρες

Ο Απόστολος Γκλέτσος μαζί με κατοίκους της περιοχής γκρέμισε την Τρίτη για δεύτερη φορά κιγκλιδώματα στην Εθνική οδό, με στόχο να ανοίξει παράδρομο, ώστε οι οδηγοί να προσπερνούν τα διόδια(δείτε εδώ )

ΣΤΥΛΙΔΑ-ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος και κάτοικοι της περιοχής στη συγκέντρωση για την λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια της Πελασγίας.(EUROKINISSI) Eurokinissi

 

Η πρωτοβουλία του δημάρχου και η δημοσιότητα που πήρε, είχε αποτέλεσμα, καθώς το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι θα διανεμηθούν 1000 κάρτες ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια Πελασγίας στους κατοίκους του Δήμου Στυλίδας(δείτε εδώ )

Γκλέτσος: “Αν χρειαστεί θα το ξανακάνω”

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία του υπουργείου, εφόσον οι υποσχέσεις γίνουν πράξη.

“Αν βγουν οι κάρτες εντάξει” είπε χαρακτηριστικά

Πρόσθεσε πάντως ότι αν χρειαστεί θα το ξανακάνει, καθώς δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης να πληρώνει για να πάει από το χωράφι του στο σπίτι του.

Ωστόσο, η συνομιλία με τους δημοσιογράφους της εκπομπής διακόπηκε απότομα, όταν τον ρώτησαν για το αν οι ενέργειές του κρύβουν κινδύνους για τους οδηγούς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος τους αποκάλεσε “άσχετους” και εκείνοι σταμάτησαν την επικοινωνία μαζί του κάνοντας λόγο για τσαμπουκάδες, που έχουν πέραση στα σίριαλ, όχι όμως και στην πραγματική ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα