Συνελήφθη υπάλληλος της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας για “φακελάκι”

Συνελήφθη υπάλληλος της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας για “φακελάκι”

Ζήτησε από πολίτη 1.200 ευρώ για να του βγάλει άδεια χειριστή μηχανήματος έργου. Στο σπίτι του βρέθηκαν μέχρι και λαθραία τσιγάρα!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας υπάλληλος της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν μέχρι και λαθραία τσιγάρα…

Ο 58χρονος, που εργάζεται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στο Μεσολόγγι, ζήτησε από 32χρονο να του δώσει 1.200 ευρώ, προκειμένου να του εξασφαλίσει την άδεια χειριστή μηχανήματος έργου που επιθυμούσε. Ο 31χρονος ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία, η οποία τον προμήθευσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Αγρίνιο, ο υπάλληλος συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 58χρονου, η οποία αποκάλυψε την ύπαρξη, μεταξύ άλλων, 104 λαθραίων πακέτων τσιγάρων, πληθώρα εγγράφων τόσο της υπηρεσίας του όσο και άλλων, υπηρεσιακές σφραγίδες, σφραγίδα εταιρίας χωματουργικών εργασιών και μια υπηρεσιακή ταυτότητα πρώην υπαλλήλου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της η Περιφέρεια καλεί τους πολίτες να καταγγέλλουν χωρίς δισταγμό κάθε μη σύννομη συμπεριφορά, την οποία θα τιμωρεί παραδειγματικά.

Πηγή: agriniopress.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα