"Συντριβή" αεροπορικής εταιρίας πριν την "απογείωση"

"Συντριβή" αεροπορικής εταιρίας πριν την "απογείωση"

Στα δικαστήρια το θέμα της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους, με έδρα το Βόλο, η παρουσίαση της οποίας είχε γίνει με τυμπανοκρουσίες

Στα δικαστήρια έχει οδηγηθεί το θέμα της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους, η παρουσίαση της οποίας, στα τέλη του 2012, είχε γίνει με τυμπανοκρουσίες.

Η εταιρία είχε έδρα το Βόλο και ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει τις πτήσεις τον Ιανουάριο του 2013. Στήθηκαν ιστοσελίδες, οργανώθηκαν συνεντεύξεις αεροσυνοδών, έγιναν παρουσιάσεις στο Βόλο και τη Λάρισα, εκδόθηκαν δελτία Τύπου, έγιναν ραντεβού με τοπικούς φορείς, συνομιλίες με πιθανούς επενδυτές, μέχρι και συνάντηση του ιδιοκτήτη με γνωστό σχεδιαστή μόδας για τις στολές των αεροσυνοδών. Προσελήφθησαν, επίσης, πιλότοι, αεροσυνοδοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό.

Μάλιστα η εταιρία εμφάνιζε ένα σοβαρό και επαγγελματικό πρόσωπο, είχε περάσει από εκπαίδευση και σεμινάρια το προσωπικό ενώ πολλοί ήταν αυτοί που με δέλεαρ παχυλούς μισθούς άφησαν τις εργασίες τους και μετακόμισαν από άλλες πόλεις για να ενταχθούν στη νέα φιλόδοξη εταιρία

Τον Φεβρουάριο του 2013 και ενώ μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία πτήση, έσκασε η "φούσκα", με τους εργαζόμενους να μένουν μετέωροι, έχοντας συν τοις άλλοις δουλέψει για οκτώ μήνες χωρίς να πληρωθούν.

Πέντε από αυτούς, την Τρίτη (19/11) θα παραστούν στο Ειρηνοδικείο Βόλου, στο οποίο έχουν προσφύγει εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρίας, ζητώντας συνολικά το ποσό των 94.000 ευρώ.

Πληροφορίες από taxydromos.gr

SHARE:

24Media Network