Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μία αυξημένη αίσθηση ιδεαλισμού επηρεάζει την παραγωγικότητά σας, με άμεσες επιδράσεις στην ενασχόλησή σας. Εύνοια σε θέματα συνεργασίας ή ακόμα και συντροφικότητας αλλά προσέξτε μην ανοιχτείτε πολύ οικονομικά γιατί ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε είναι αρκετά μεγάλος. Αποφύγετε οποιαδήποτε δελεαστική πρόταση έστω κι αν σας φέρουν αποδείξεις. Περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου αλλάξουν ορισμένα πράγματα μέσα σας. Υπάρχουν άτομα μέσα από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον σας που δεν συμπαθούν ή δεν βλέπουν με καλό μάτι τον τωρινό τρόπο ζωής σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάποια σύγκρουση μαζί τους και ειδικά για θέματα οικονομικά.

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες, θα δεχτείτε αισθηματική ικανοποίηση και κάποια μορφή αρμονίας στην οικογενειακή σας ζωή. Οι σχέσεις με τους άλλους και ειδικά με τις γυναίκες θα είναι ήρεμες. Αν βαδίζετε σε σωστές και μοναχικές κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικές βάσεις, θα δεχτείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της στάσης. Αν όχι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους και να ανακαλύψετε τι δίνει πραγματική συναισθηματική ικανοποίηση και ολοκλήρωση.

Δίδυμοι

Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε κάποιες καινούργιες ιδέες ή οικονομικές ευκαιρίες αυτό το Μήνα και να επωφεληθείτε χρησιμοποιώντας τες σαν θεμέλιο υλικό για τα σχέδιά σας. Η οικονομική σας «ασφάλεια» ίσως να σας απασχολήσει κάπως περισσότερο δημιουργώντας σας παράλληλα ένα εσωτερικό στρες. Μία προσωρινή ένταση με τους άλλους ίσως να σας κάνει να αλλάξετε ένα μέρος της συμπεριφοράς σας απέναντί τους. Προσοχή στα έξοδά σας και στις άσκοπες αγορές.

Καρκίνος

Mια φιλοσοφική ή διανοητική έκφραση θα μπορούσε να φέρει κάποια εντυπωσιακή επιρροή στην καριέρα ή ενασχόληση. Αν και έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές σε αυτό τον τομέα ή τελική βελτίωση δεν έχει αρχίσει ακόμα. Η ικανότητά σας να ακούτε και να κατανοείτε τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους θα σας φανεί πάρα πολύ χρήσιμη. Αποφύγετε την υπερβολική εσωστρέφεια σήμερα και προσπαθήστε να αφήσετε τα αισθήματά σας να γίνουν εύκολα αντιληπτά στους άλλους. Ούτως ή άλλως δεν φαίνεται πως κινδυνεύετε να πέσετε θύμα κανενός. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Λέων

Θα πρέπει να ρυθμίζετε συστηματικά τον αριθμό των επιχειρήσεων που αναλαμβάνετε και να συγκεντρώνεστε μόνο σ’ αυτές που είναι κατορθωτές και μπορούν να ολοκληρωθούν, αποφεύγοντας το διασκορπισμό της ενέργειάς σας. Τα μικρά ταξίδια και, γενικά, οι μετακινήσεις ευνοούνται στη διάρκεια αυτής της ημέρας. Η νοητική σας δραστηριότητα θα είναι αυξημένη και θα σας προκαλέσει την επιθυμία να απασχοληθείτε με κάποιου είδους σπουδές ώστε να ικανοποιηθεί η δίψα σας για τη γνώση. Ο νους σας θα είναι πανέτοιμος, καθαρός και γρήγορος και θα σας επιτρέψει να βρείτε άμεσες λύσεις αν παρουσιαστούν ζητήματα.

Παρθένος

Επιπλέον, θα γίνετε περισσότερο διαισθητικός και το ενδιαφέρον σας για τις υπεραισθητικές εμπειρίες ή την παραψυχολογία, θα είναι μεγάλο. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γνώμη, στις ιδέες και στη διαίσθησή σας, και μη φοβάστε ότι θα σας παραπλανήσουν. Το ενδιαφέρον σας για τα υλικά αγαθά και γενικά για τα αποκτήματα θα είναι αυξημένο και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Αυτή την ημέρα, θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες για να πάρετε χρήματα. Άτομα που ανήκουν στο Ζώδιο του Ταύρου, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας θα τείνουν να είναι πολύ έντονες και ίσως γίνουν μοιρολατρικές.

Ζυγός

Επιθυμείτε να συζητήσετε τις σκέψεις, τα σχέδιά σας με τους άλλους και να δραστηριοποιηθείτε σε κάποιες συγκεντρώσεις με σκοπό να εκπληρώσετε κάποια σχέδιά σας. Σας κατέχει μια σιγουριά και μπορείτε να παρουσιάζετε τις ιδέες και σχέδιά σας πολύ πειστικά σήμερα. Καλή ημέρα για κάποιες επενδύσεις επάνω στην ενασχόλησή σας ή να διαπραγματευτείτε κάποια δουλειά που οι γνωστοί σας θα έχουν ενεργή συμμετοχή.

Σκορπιός

Η εξυπηρετική πλευρά του εαυτού σας θα βγει στην επιφάνεια και θα βοηθάτε όποιον το ζητήσει ή το χρειάζεται. Μολονότι το ενδιαφέρον σας θα είναι περισσότερο επικεντρωμένο στα υλικά πράγματα, δεν θα αρνηθείτε τη συναισθηματική σας ζωή. Η δουλειά που έχει σχέση με την οργάνωση, τη διαχείριση, τη διακυβέρνηση και τις επιστήμες θα ευνοηθεί αρκετά. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να μελετάτε και να βελτιωθείτε σε τομείς που θεωρείτε αναγκαίους. Μην παραγνωρίζετε την ανάγκη σας για διανοητική ανάπτυξη.

Τοξότης

Η ικανότητά σας στο να συγκεντρώνεστε και να εστιάζεστε στην ενασχόλησή σας σήμερα είναι πάρα πολύ καλή. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να ρυθμίσετε τις λεπτομέρειες, να προσέξετε τις καθημερινές υποθέσεις και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η ζωή σας γενικά να αποκτήσει μια σταθερότητα και κατ’ επέκταση ασφάλεια. Ακόμα η μείωση της σπατάλης και η ανεπάρκεια είναι σημαντικά για σας σήμερα.

Αιγόκερως

Εσωτερικές αναζητήσεις και μία εντύπωση ότι είστε οικονομικά ακάλυπτοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Μια σκληρή ή και χωρίς «ποιότητα» συμπεριφορά απέναντι στους άλλους δεν θα διευκολύνει και τόσο πολύ τα σχέδιά σας σήμερα. Ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε τις εξωτερικές καταστάσεις πρώτα πριν πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις. Το ξεμπλοκάρισμα της υπόθεσής σας είναι καθαρά ζήτημα χρόνου και όχι προσωπικής προσπάθειας.

Υδροχόος

Οι μακρόχρονοι στόχοι-σκοποί, η κατεύθυνση της ζωής σας και η καριέρα σας θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας σήμερα. Κερδίζετε διαύγεια ή μια δυνατότερη αίσθηση του σκοπού που ενεργοποιεί τις προσπάθειες σας, ώστε να κινηθείτε προς αυτό που πραγματικά θέλετε να πετύχετε.

Ιχθύες

Πρακτικές ιδέες ναι. Η δυνατότητα εφαρμογής τους όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε περισσότερο επάνω σε καθημερινά πράγματα και αποφεύγετε τους πειραματισμούς προσωρινά (τουλάχιστον για αυτό το Μήνα). Ίσως είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά με τους άλλους και ειδικά τους προϊστάμενους στην δουλειά σας εάν έχετε. Σε μία άλλη περίπτωση ο σύντροφός σας ίσως να αποτελέσει την πιο κατάλληλη πηγή εμπνεύσεων αυτή την ημέρα. Κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.

SHARE:

24Media Network