Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Δευτέρα

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Η ανάγκη σας για αγάπη, συναδελφικότητα, και φιλία είναι πολύ μεγάλη σήμερα και δεν θα θέλετε να είστε μόνοι ή να κάνετε μοναχική δουλειά. Στην πραγματικότητα, θέλετε περισσότερο να ηρεμήσετε και να απολαύσετε την όμορφη πλευρά της ζωής παρά να εργαστείτε και να συγκεντρωθείτε σε δύσκολες ασχολίες. Μια σημαντική εξέλιξη σε στενή σας σχέση ή δυνατά αισθήματα έλξης για κάποιον/α που συναντάτε, είναι πολύ πιθανά σήμερα.

Ταύρος

Είστε ωθητικά φιλόστοργοι και ο ερωτισμός σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα αισθάνεστε να σας κυριεύει συχνά μια έντονη ανησυχία ή και επιθυμία για αλλαγή για μια πολύ προσωπική σχέση σας. Αποφεύγετε ή ακόμα και προκαλείτε μόνοι σας την αστάθεια σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις, αποτέλεσμα προηγουμένων διενέξεων ή διαφωνιών.

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να γίνεστε πιο επιθετικοί και ευερέθιστοι σήμερα ιδιαίτερα αν κάποιος προσπαθήσει να εμποδίσει την θέληση και τα σχέδιά σας. Η πιεστικότητα και η ανταγωνιστική σας διάθεση πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει αντιπαράθεση, εχθρικότητα και γενικά κάποια μορφή αντίστασης από μέρους των άλλων. Ακόμα ίσως είναι προτιμότερο αυτή την χρονική ημέρα να δουλεύετε μόνοι σας από το να προσπαθείτε να συνεργαστείτε με κάποιους άλλους, ανεξάρτητα σε ποιον τομέα. Επίσης ίσως να γίνετε κάπως περισσότερο ανυπόμονοι και να έχετε την τάση να φέρεστε με εριστικό τρόπο, πράγμα που σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα αυτή την ημέρα (Ένταση στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον κάποιου. Αντίθεση απόψεων με τους συγγενείς. Διαταραχές σχέσεων).

Καρκίνος

Αυτή είναι μια ημέρα που θα πρέπει να στηριχτείτε επάνω στις δυνατότητες και ικανότητές σας μόνο. Να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στην ενασχόλησή σας και να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές ή επιπρόσθετες δυσκολίες που παρουσιάζονται με σύνεση και υπομονή.

Λέων

Eνδιαφέρεστε ιδιαίτερα για την εξωτερική αναγνώριση και αυτό σας κάνει να δράτε ελεύθερα για λογαριασμό σας ή να κάνετε κάτι που δεν είχατε τολμήσει πριν. Η υγεία και η ζωτικότητά σας βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα και πιθανό να χρειάζεστε κάποια φυσική - σωματική διέξοδο όπου να μπορείτε να διοχετεύετε την ενέργειά σας.

Παρθένος

Ισχυρή εσωτερική ένταση, εύκολη διέγερση, διακύμανση και σκόρπισμα σε πολλές κατευθύνσεις της ενεργητικότητάς σας χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα. Η σεξουαλική και επιθετική σας ενέργεια διεγείρεται επικίνδυνα σήμερα. Είναι πολύ πιθανά επίσης τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και η ανυπομονησία. Έχετε μια διάθεση ανταγωνιστική ή υπερβολικά ενεργητική που πολλές φορές θα έρχεται σε σύγκρουση με τις διαθέσεις και στόχους των άλλων.

Ζυγός

Αισθάνεστε πολύ έντονα για κάποιο πρόσωπο ή κάτι και είστε αναμφίβολα έτοιμοι να επηρεαστείτε ή να επηρεάσετε κάποιους άλλους για κάτι πολύ προσωπικό. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε μια συνεχή ένταση ή διέγερση και αισθάνεστε έντονα ότι σήμερα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για την ζωή σας.

Σκορπιός

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα βάρους αυτή την ημέρα θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αν προσπαθείτε να διατηρήσετε το βάρος σας, αυτή η αστρολογική επιρροή θα σας φέρει μια όχι ευπρόσδεκτη τάση, δηλαδή το να τρώτε πάρα πολύ ειδικά πιο παχυντικά φαγητά. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με λιχουδιές. Απ' την άλλη μεριά μην προσπαθείτε να πάτε στην άλλη άκρη με στερητικές δίαιτες, οι οποίες δεν θα λειτουργήσουν καλά για σας αυτές τις ημέρες.

Τοξότης

Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για καινούργιες επαφές και η έντονη επιθυμία σας για πιο ανοικτή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα εκδηλώνεται πιο εύκολα. Αποφύγετε όμως την υπερβολική αισιοδοξία ή την δεσποτική συμπεριφορά. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σύντομα. Στη καριέρα σας αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία θα βρεθούν σε σύγκρουση με την σημερινή πραγματικότητα. Ο δρόμος που ακολουθεί η ζωή σήμερα φαίνεται πως αγνοεί ορισμένα πράγματα για σας.

Αιγόκερως

Οι αλλαγές που βρίσκονται στη ζωή σας και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, είναι αλλαγή στις αξίες και στις τοποθετήσεις απέναντι στη ζωή. Μπορείτε σήμερα να δείτε τη ζωή από ευρύτερη προοπτική και να αναζητήσετε ένα βαθύτερο νόημα ή σημασία στη ζωή σας.

Υδροχόος

Η ανάγκη σας για αναγνώριση και επιτυχία φαίνεται πως βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να εκπληρωθεί. Αισθάνεστε μια εσωτερική ανάγκη και ισχυρή επιθυμία να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράγματα στη ζωή σας να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να κινηθείτε μέσα σε χώρους οι οποίοι εξασφαλίζουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας των σχεδίων σας στο άμεσο μέλλον.

Ιχθύες

Σε περίπτωση αλλαγής δουλειάς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευθύνες εδώ θα είναι πολύ μεγαλύτερες απ' ότι αρχικά υπολογίζατε. Αυτό βέβαια θα σας βοηθήσει στο να ενδυναμώσετε κάποιες ιδιότητές σας, οι οποίες αν και υπήρχαν, ποτέ δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να τις εφαρμόσετε. Ακόμα αυτές τις ημέρες ίσως αναγκαστείτε από τις περιστάσεις να περιορίσετε κάποιες διασκεδάσεις ή πράγματα που σας ευχαριστούσαν ιδιαίτερα, εξ' αιτίας της έλλειψης ελεύθερου χρόνου.

SHARE:

24Media Network