Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Σάββατο

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Αν συνήθως είστε "αλκοολικοί" με τη δουλειά σας, ίσως σήμερα δουλεύετε ως το σημείο εξάντλησης, με αποτέλεσμα να αρρωστήσετε απ' την υπερβολική κούραση. Υπάρχουν περιπτώσεις στη ζωή σας που σήμερα θέλετε να αλλάξετε εντελώς και θα έχετε την ελπίδα να ξεφύγετε απ' τον συνηθισμένο δρόμο που έχει πάρει η ζωή σας. Επιδιώξτε το. Οι μοναδικές παγίδες, είναι να αποφύγετε να δουλέψετε μέχρι εξάντλησης, και να προσέχετε τυχόν διαφωνίες και διαμάχες με τους άλλους.

Ταύρος

Αν και αυτή η διαδικασία είναι φυσιολογική και συμβαίνει χωρίς προσπάθεια εκ μέρους σας, μπορείτε να κάνετε πολλά για να βοηθήσετε αυτή τη διαδικασία, με το να εκμεταλλευτείτε θαρραλέα τις ευκαιρίες, για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους. Σημειώστε πως ο ακριβής χρόνος αυτής της αστρολογικής επίδρασης, εξαρτάται πολύ απ'την ώρα γέννησής σας, έτσι οι ημερομηνίες που δίνονται είναι ακριβείς, μόνο αν η ώρα γέννησής σας, είναι πολύ ακριβής.

Δίδυμοι

Επειδή οι πραγματικές σας συνθήκες, είναι πιθανόν να διαφέρουν πολύ απ'τις ιδανικές, μπορεί να γίνετε αυξανόμενα ανικανοποίητοι απ' τη ζωή σας, να παραπονιέστε και να εκτιμάτε λιγότερο τον πλούτο ή τα καλά πράγματα, για τα οποία θα έπρεπε να είστε ευγνώμονες. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το χάσμα ανάμεσα στα όνειρα και στις πραγματικές συνθήκες, να σας προκαλέσουν να νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά προσπαθήστε να αναζητήσετε εναλλακτικές μεθόδους για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ακόμα και μια μέτρια βελτίωση, είναι καλύτερη από καμία βελτίωση.

Καρκίνος

Μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί σήμερα, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους που δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά που λέτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να γίνεστε δογματικοί και άκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε. Μπορεί επίσης να συναντήσετε άτομα που προσπαθούν εκείνα να σας πείσουν για την άποψή τους. Να προσέχετε πολύ το είδος των συζητήσεων, που υποθετικά παρέχουν πληροφορίες και ανταλλαγή ιδεών, αλλά στην πραγματικότητα έχουν σκοπό να σας πείσουν για κάποια συγκεκριμένη άποψη.

Λέων

Μπορεί σήμερα να δείτε καθαρά τους τρόπους με τους οποίους περιορίζετε τις ευκαιρίες και την ανάπτυξή σας με το να συγκεντρώνεστε σε στενές, περιορισμένες υποθέσεις. Μπορεί να ανακαλύψετε, πως έχετε πάρει τον μακρύ δρόμο προς την επίτευξη των στόχων σας, ενώ υπάρχουν άλλοι συντομότεροι δρόμοι. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε να μεγαλώσετε την μόρφωσή σας, παρά να παλεύετε με τα τρέχοντα προσόντα σας, ή μπορεί να αντιληφθείτε πως οι ευκαιρίες είναι πολύ καλύτερες, σε κάποιο άλλο σημείο της χώρας ή ακόμα και σε μια ξένη χώρα και δεν χρειάζεται να παλεύετε, στην κατάσταση που βρίσκεστε σήμερα.

Παρθένος

Σημειώστε πως σήμερα μπορεί να παρουσιαστούν αποτυχίες και προβλήματα, σε χώρους που δεν είχατε φανερά παραμελήσει, λόγω των βαθιών "καρμικών" ενεργειών, που υπάρχουν στη δουλειά σας. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να λέτε " δεν είναι δίκαιο", που αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα σήμερα. Είτε είναι δίκαιο, είτε όχι, πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο για να τα βελτιώσετε.

Ζυγός

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας σήμερα βρίσκεται η τάση σας για ρεαλιστική αντιμετώπιση των οικονομικών σας ζητημάτων και η οικονομική εξασφάλιση καθώς και η κατασκευή μιας σταθερής οικονομικής βάσης. Θέλετε να παίζετε εκ του ασφαλούς, να αποταμιεύετε παρά να ξοδεύετε ή να επενδύετε σε προσπάθειες με προοπτικές και προς το παρόν βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα ασκητισμού ή λιτού προϋπολογισμού, ιδιαίτερα αν ήσασταν σπάταλοι και απρόσεκτοι με τα οικονομικά σας στο παρελθόν. Σε γενικές γραμμές όμως τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αργή αλλά σταθερή άνοδο.

Σκορπιός

Επίσης μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε ημέρες ευφορίας και συναισθηματικής κατάθλιψης. Η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί απ' την συνειδητοποίηση, πως πολλά απ' τα αγαπημένα σας ιδανικά ή είδωλα βασίζονταν σε παραισθήσεις και φαντασιώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε τις παραισθήσεις και να αναπτύξετε μια νέα άποψη για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Σ'αυτή την ημέρα αναπτύσσετε μεγαλύτερη ικανότητα να συμπονάτε και να επικοινωνείτε ανοιχτά και ζεστά με τους άλλους. Μια νέα έννοια συνεργασίας και ένα βαθύτερο δέσιμο και εμπιστοσύνη με τους άλλους κοντινούς σας είναι πιθανά, αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας. Ακόμα, ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού συνδυασμένου με κάποια δουλειά. Οι διαθέσεις σας πολλές φορές θα είναι άστατες, ανήσυχες, ή και απρόβλεπτες ειδικά στις σχέσεις σας με τους συγγενείς.

Αιγόκερως

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μην προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτά τα θέματα, γιατί αυτή είναι μια ημέρα, που μπορεί να κάνετε τρομερές προόδους στη βελτίωση των βαθύτερων συναισθημάτων σας καθώς και στη συμπεριφορά σας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα, μπορεί να έχουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες (υπερβολικό φαί, υπερβολικό κάπνισμα ή ποτό κλπ), την επανάκτηση της έλλειψης αυτοπεποίθησης, ή περιορισμού προερχόμενου από τις πρώτες σχέσεις με τους γονείς, αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων και νέες πνευματικές προοπτικές ή θρησκευτικοί δρόμοι.

Υδροχόος

Αυτή την μέραμαγνητίζεστε από ξένους πολιτισμούς, κουλτούρες και μορφές τέχνης και από άτομα και εμπειρίες τελείως διαφορετικά απ'ότι έχετε συναντήσει κατά το παρελθόν. Το εξωτικό και το άγνωστο έχουν μεγαλύτερη επίδραση επάνω σας απ'ότι το γνώριμο. Πιθανόν να ταξιδέψετε αρκετά στη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Ιχθύες

Συναισθηματική αναστάτωση και εκνευρισμός, τυραννικά συναισθήματα, είναι τα θέματα κλειδιά κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Συναισθήματα που έχουν μείνει κρυμμένα ή ξεχασμένα απ'την παιδική ηλικία, εμφανίζονται σήμερα. Μπορεί επίσης να νιώσετε συνεπαρμένοι από αισθήματα που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί πως είστε ικανοί να νιώσετε. Τα συναισθήματα αυτά ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια, καθώς και αισθήματα έλλειψης, θυμού, βαθιάς εξάρτησης ή δεσίματος με κάποιο άλλο άτομο, δυνατά πατρικά ή μητρικά συναισθήματα.

SHARE:

24Media Network