Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές

Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει στις 31 Αυγούστου.

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το καλοκαίρι τελειώνει επίσημα στις 31 Αυγούστου, αν ανήκατε σ’ αυτούς που βιάζονταν να ευχηθούν «καλό χειμώνα» και αν σας φαινόταν παράξενο ότι για κάποιους φίλους ή συναδέλφους η καλοκαιρινή άδεια ξεκινούσε μετά το τέλος Αυγούστου σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μηνάς για καλοκαιρινές διακοπές.

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επιλέγουν το Σεπτέμβριο για την καλοκαιρινή τους απόδραση θέλοντας το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο παραπάνω.

Σύμφωνα με τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων www.18-24.gr τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση στις κρατήσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς για το μήνα Σεπτέμβριο κατά 15% , με τις Κυκλάδες και τις Σποράδες να έρχονται πρώτες στη λίστα επιλογής των Ελλήνων τουριστών.

Νάξος, Πάρος, Σύρος, Μήλος, Ιός, Σκιάθος και Σκόπελος αποτελούν τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές και τον ένατο μήνα του χρόνου.

Δεν είναι τυχαίο ότι Σεπτέμβριος είναι κατάλληλος μήνας για διακοπές. Η ζέστη ακόμα καλά κρατεί, η θάλασσα είναι στα καλύτερα της και η τουριστική κίνηση έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, γεγονός που επιτρέπει καλύτερη παροχή υπηρεσιών και φυσικά πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με αυτές που συναντάει κάποιος τη high season του καλοκαιριού.

Γιατί να ταλαιπωρείστε με την κίνηση στα λιμάνια όταν μπορείτε να φτάσετε χωρίς καθυστερήσεις στον προορισμό που θέλετε; Γιατί να πρέπει να στριμώχνεστε κάθε μέρα στις παραλίες, να ρίχνεστε στο κυνήγι της ξαπλώστρας και να περιμένετε ώρες να παραγγείλετε έναν καφέ όταν μπορείτε να τα έχετε όλα στην ώρα τους; Από το φαγητό μέχρι την είσοδο στα αξιοθέατα οι τιμές είναι πιο προσιτές. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις τιμές στα ακτοπλοϊκά και στα καταλύματα, ως γνωστόν μετά το τέλος Αυγούστου «πέφτουν» οι τιμές. Όλα τα παραπάνω λοιπόν αποτελούν κίνητρα που οδηγούν όλο και περισσότερους να περιμένουν το Σεπτέμβριο για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Μπείτε τώρα στο www.18-24.gr και επιλέξτε το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, γιατί το καλοκαίρι ξεκινάει το Σεπτέμβριο.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα