Και η Norwegian απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη

Και η Norwegian απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, 4 φορές την εβδομάδα.

Η Norwegian, η πέμπτη σε μέγεθος εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που το 2018 μετέφερε περισσότερους από 37 εκατομμύρια επιβάτες και πραγματοποιεί περισσότερα από 500 δρομολόγια σε περισσότερους από 150 προορισμούς (Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Ταϊλάνδη, Καραϊβική, Βόρεια & Νότια Αμερική), διευρύνει το δίκτυο των προορισμών της, βάζοντας απευθείας δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη.

Η Norwegian διαθέτει στόλο με περισσότερα από 150 αεροσκάφη, με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 3,8 έτη (!). Εχει ψηφισθεί ως η «Καλύτερη Εταιρεία Χαμηλού Κόστους στην Ευρώπη», από τους επιβάτες, για έξι διαδοχικά έτη στο πλαίσιο των SkyTrax World Airline Awards 2013-2018 και ακόμη, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, έχει βραβευθεί ως «Η Καλύτερη Εταιρεία Χαμηλού Κόστους σε Υπερατλαντικές Πτήσεις στον Κόσμο».

Αυτή η εταιρεία, λοιπόν, δρομολογεί απευθείας πτήση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης και θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός της εταιρείας προς τη Νέα Υόρκη, αυτό το καλοκαίρι.

Το δρομολόγιο, με αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner, που αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Η πτήση θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή – με τιμές απλής μετάβασης από 169,90 ευρώ στην Economy και από 599,90 ευρώ στην Premium, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Παράλληλα με την πτήση προς τη Νέα Υόρκη, αυτό το καλοκαίρι η Norwegian θα συνδέει την Αθήνα με τέσσερις βορειο-ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Το Όσλο, τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη και το Ελσίνκι, με πτήσεις από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, και με τιμές που ξεκινούν από 58,57 ευρώ, για απλή μετάβασης, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα