Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψετε με τον σκύλο σας στην Ευρώπη

Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψετε με τον σκύλο σας στην Ευρώπη
shutterstock

Από τα βουνά της Ρουμανίας, μέχρι τη ρομαντική Βενετία, τη Σαντορίνη και τα ψαροχώρια της Ισπανίας, αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να τους εξερευνήσετε με το σκύλο σας.

Αγαπάτε τον σκύλο σας και δεν θέλετε να ταξιδέψετε χωρίς αυτόν; H European Best Destinations, κατέγραψε τους πιο φιλικούς προορισμούς στους οποίους μπορείτε να ταξιδέψετε με τους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους!

Τρανσυλβανία, Ρουμανία

Η Τρανσυλβανία είναι ένας τέλειος προορισμός για τους λάτρεις των σκύλων που θέλουν να ανακαλύψουν υπέροχα τοπία, μεσαιωνικές πόλεις, κάστρα και ιστορικά κέντρα πόλεων. Η Τρανσυλβανία, πιθανώς μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ρουμανίας, είναι παγκοσμίως γνωστή για τις μεγάλες πόλεις της, όπως το Σιμπίου, η Άλμπα Ιουλία, η Μπρασόβ κ.α. Αυτές οι ιστορικές πόλεις έχουν απίστευτη αρχιτεκτονική, πολιτιστική, θρησκευτική και γαστρονομική κληρονομιά. Η περιοχή είναι ιδανική για ταξίδια με τον σκύλο σας την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, ενώ αξίζει να επισκεφτείτε την Τρανσυλβανία τα Χριστούγεννα αφού είναι μια από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το κάστρο Bran, το κάστρο του Δράκουλα. Μην ανησυχείτε για τον σκύλο σας: Ο Δράκουλας ενδιαφέρεται μόνο για το ανθρώπινο αίμα. Στην περιοχή θα βρείτε περισσότερα από 100 καταλύματα φιλικά προς τους σκύλους!

Δαλματία, Κροατία

Η Δαλματία , αυτή η πανέμορφη περιοχή της Κροατίας, που έδωσε το όνομά της στον περίφημο «σκύλο της Δαλματίας» είναι προφανώς ένας φιλικός προς τα κατοικίδια προορισμός. Κάντε τις βόλτες σας στο Τρότζιρ, το Σπλιτ, ή στο εθνικό πάρκο Krka και κάντε κράτηση σε κάποιο από τα 1.000 καταλύματα φιλικά προς τους σκύλους.

Βενετία, Ιταλία

Η Βενετία δεν είναι μόνο η πόλη των εραστών, αλλά είναι και η πόλη των φιλόζωων με περισσότερα από 500 καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια από τα πιο διάσημα παλάτια όπως το Baglioni Hotel Luna ή το Westin Europa & Regina, έως τα δεκάδες οικονομικά ξενοδοχεία και διαμερίσματα. Ζήστε μοναδικές εμπειρίες με το κατοικίδιό σας, όπως μια παραδοσιακή βαρκάδα με γόνδολα, μια εκδρομή με πλοίο στο νησί Μουράνο, ακόμα και μια ξενάγηση στο μουσείο Peggy Guggenheim.

Βαλλωνία, Βέλγιο

Οι Βαλλωνοί είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς τα κατοικίδια και αγαπούν τους ταξιδιώτες που τα παίρνουν μαζί τους, αφού διαθέτουν περισσότερα από 1.300 ξενοδοχεία φιλικά προς τα κατοικίδια στην πόλη τους. Επιλέξτε μια ή περισσότερες όμορφες πόλεις της Βαλλωνίας για τις εκδρομές μας, όπως το Ντουρπουί, τη Λιέγη, τη Ναμούρ ή το Μονς.

Παρίσι, Γαλλία

Το Παρίσι είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη με περισσότερες από 1.000 φιλικές προς τα κατοικίδια εγκαταστάσεις , ξενοδοχεία, διαμερίσματα. Ακόμη και τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης του φωτός θα καλωσορίσουν εσάς και το κατοικίδιό σας κατά τη διαμονή σας στο Παρίσι. Απολαύστε αυτό το θερμό καλωσόρισμα και αφήστε το κατοικίδιό σας να περπατήσει στα πάρκα του Παρισιού, όπως το Parc des Buttes Chaumont ή τον Κήπο του Λουξεμβούργου.

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Η Λισαβόνα είναι μια πόλη ιδιαίτερα φιλική προς τα κατοικίδια, όπως και όλη η χώρα της Πορτογαλίας. Οι Πορτογάλοι είναι επίσης λάτρεις των σκύλων. Περισσότερα από 400 καταλύματα στη Λισαβόνα είναι φιλικά προς τα κατοικίδια.

Μαδρίτη, Ισπανία

Με περισσότερα από 340 ξενοδοχεία φιλικά προς τα κατοικίδια, η Μαδρίτη είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς φιλικούς προς τα κατοικίδια στην Ευρώπη, με άπειρα καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια ανάμεσα τους και πολυτελή ξενοδοχεία. Στην ισπανική πρωτεύουσα μπορείτε να ξεναγηθείτε μαζί με το σκύλο σας στο μουσείο Πράδο ή ακόμα και στο Βασιλικό Παλάτι της Μαδρίτης.

Σαντορίνη, Ελλάδα

Με σχεδόν 300 καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια , η Σαντορίνη, το πανέμορφο αυτό νησί είναι ένας παράδεισος για εσάς και τον σκύλο σας. Ατέλειωτες βόλτες στα σοκάκια και τα υπέροχα χωριά θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ρίγα, Λετονία

Η πρωτεύουσα της Λετονίας είναι ένας υπέροχος προορισμός, αφού με περισσότερα από 230 καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια , η Ρίγα είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς φιλικούς προς τα κατοικίδια στην Ευρώπη. Κάντε διάφορες δραστηριότητες αλλά και μεγάλες βόλτες με τα πόδια με το σκύλο σας και εξερευνήστε στην όμορφη αρ νουβό αρχιτεκτονική της Ρίγας.

Καντακές, Ισπανία

Το Καντακές είναι ένα γοητευτικό ψαροχώρι όπου συνήθιζε να κάνει διακοπές ο εκκεντρικός Salvator Dali καθώς και ο πιο μετριοπαθής αλλά εξίσου λαμπρός φίλος του, Marcel Duchamp. Γνωρίστε την ιστορίας της τέχνης και απολαύστε τον ήλιο και τα γαλάζια νερά σε αυτόν τον υπέροχο προορισμό. Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 130 καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια, σε εξαιρετικές τιμές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα