ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για τεχνολογικά θέματα.

Πόσα likes αγοράζω με 2,43 ευρώ;

Πόσα likes αγοράζω με 2,43 ευρώ;

Σε μια εποχή που μπορούμε να αγοράσουμε στο διαδίκτυο από followers έως σχόλια, θα φαντάζεστε πως όλοι μπορούμε να γίνουμε influencers. Γράψτε λάθος, καθώς υπάρχουν 'εργαλεία' που δείχνουν αν οι ακόλουθοι που έχουμε είναι κανονικοί ή fake. Κάναμε το τεστ στους Έλληνες που έχουν τους πιο 'δυνατούς' λογαριασμούς στα social media.

Το 1ο Ιδιωτικό Δίκτυο Κινητής στην Ελλάδα οδηγεί τον Εμπορικό Λιμένα Πειραιά στο μέλλον

Το 1ο Ιδιωτικό Δίκτυο Κινητής στην Ελλάδα οδηγεί τον Εμπορικό Λιμένα Πειραιά στο μέλλον

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί προτεραιότητα και ανάγκη όλων των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα όμως εκείνων που διαδραματίζουν έναν ρόλο στρατηγικής σημασίας στην οικονομία και έχουν έναν ευρύτερο αντίκτυπο στην ανάπτυξη.

Ο Άντι Ρούμπιν, το Σεπτέμβριο του 2011 όταν ήταν αντιπρόεδρος στο τμήμα των κινητών της Google και παρέμενε επικεφαλής στα Android. Είχαν απολυθεί ήδη 48 υπάλληλοι σε μια διετία, για σεξουαλική παρενόχληση -χωρίς να λάβουν αποζημίωση. Κάτι που δεν ίσχυσε για τον Ρούμπιν.

O δημιουργός των Android δεν μπορεί να βρει τη λύση στο 'κρασάρισμα'

Τις τελευταίες ημέρες οι χρήστες Android smartphones ταλαιπωρούνται με το 'κρασάρισμα' εφαρμογών που αφορούν γνωστές αδυναμίες, οι οποίες δεν τακτοποιήθηκαν εν καιρώ πανδημίας. Ο 'πατέρας των Android', Άντι Ρούμπιν δεν μπορεί να ασχοληθεί με τη λύση, γιατί είναι εξαφανισμένος.

Αναζήτηση στη Google για τον κορονοϊό

Google: "Μπλόκο" σε 99 εκατ. παραπλανητικές διαφημίσεις για τον κορονοϊό μέσα στο 2020

Η Google μπλόκαρε πάνω από 99 εκατομμύρια διαφημίσεις σχετικές με την Covid-19, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούσαν «θαυματουργές» θεραπείες ή παραπληροφόρηση περί των εμβολίων.

Athens Science Virtual Festival 2021 - Η εποχή των ηρώων

Athens Science Virtual Festival 2021 - Η εποχή των ηρώων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

3 μέρες επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας | 60 slots online δράσεων | 50 κορυφαίοι ομιλητές από 8 χώρες | 3 νομπελίστες | 100 πειράματα επίδειξης | celebrity science | chemistry shows | ντοκιμαντέρ | δωρεάν παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

Κίνα: Η σκοτεινή πλευρά του λογισμικού αναγνώρισης συναισθημάτων

Κίνα: Η σκοτεινή πλευρά του λογισμικού αναγνώρισης συναισθημάτων

Η τεχνολογία που "διαβάζει" ανθρώπινα πρόσωπα, αναγνωρίζει εκφράσεις και με βάση αυτές κατατάσσει κάθε άτομο σε ασφαλές ή επικίνδυνο, είναι ήδη σε εφαρμογή στην Κίνα. Πόσο επικίνδυνη θα είναι η εξάπλωση της στο δυτικό κόσμο;

Twitter: Φέρνει το "Super Follow" - Πώς θα λειτουργεί

Twitter: Φέρνει το "Super Follow" - Πώς θα λειτουργεί

Μέχρι πού θα φτάσεις για τον αγαπημένο σου influencer; Η νέα λειτουργία "Super Follow" που ετοιμάζει το Twitter, θα επιτρέπει στους χρήστες να χρεώνουν τους ακολούθους τους για να αποκτούν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η υπηρεσία μηνυμάτων Messenger

Facebook: "Έπεσε" το Messenger

Προβλήματα στη φόρτωση της σελίδας μηνυμάτων παρουσιάζει εδώ και λίγη ώρα το Messenger του Facebook.

Βήματα και προς την αυτόνομη οδήγηση κάνει η Ελλάδα

Ετοιμάζεται θεσμικό πλαίσιο για την αυτόνομη οδήγηση

Στην Ελλάδα, η οποία θέτει ψηλά τον πήχη στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, ετοιμάζεται νέο θεσμικό πλαίσιο για την αυτόνομη οδήγηση, το οποίο θα κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Η μήνυση κατά του Facebook, για τους λάθος αριθμούς των διαφημίσεων είναι στο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο και σε εξέλιξη.

Το Facebook ήξερε πως δείχνει λάθος νούμερα στους διαφημιστές

To Facebook χρησιμοποιούσε και τις πλέον ευαίσθητες πληροφορίες που παρείχαμε, ως χρήστες σε apps -ενώ γνώριζε το λάθος που υπάρχει στις μετρήσεις των διαφημίσεων, αλλά το αγνόησε για να μη μειωθούν τα κέρδη του. Ποιες είναι οι τελευταίες αποκαλύψεις.

Με το νέο iOS οι χρήστες iPhones θα μπορούν να επιλέγουν αν επιτρέπουν στο Facebook να τους 'παρακολουθεί'.

Η Apple μπορεί να "εξαφανίσει" 86 δισεκατομμύρια δολάρια της Facebook

Η Apple θα εφαρμόσει πολιτική που η Facebook λέει ότι θα πλήξει τις μικρές επιχειρήσεις. Πόσο ειλικρινείς έχουν υπάρξει αμφότεροι, σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση και τη χρήση των προσωπικών μας στοιχείων και γιατί τσακώνονται τώρα.