ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για τεχνολογικά θέματα.

Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ

"Βόμβα" Ζούκερμπεργκ: Σκέφτεται να κλείσει Facebook και Instagram στην Ευρώπη

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το Facebook και το Instagram στην Ευρώπη, εάν η Meta δεν καταφέρει να επεξεργαστεί δεδομένα Ευρωπαίων σε διακομιστές των ΗΠΑ. Τι αναφέρει η Meta.

Twitter

Twitter: Ετοιμάζει νέα ενότητα Articles για αναρτήσεις χωρίς όριο χαρακτήρων

Η Twitter είναι έτοιμη να λανσάρει μια νέα ενότητα που θα ονομάζεται Articles και θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπτύσσουν τις απόψεις τους σε ένα ενιαίο κείμενο μεγάλου μεγέθους.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παρουσιάζει το Meta

Facebook: Έχασε για πρώτη φορά καθημερινούς χρήστες - "Βουτιά" στη μετοχή της Meta

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το facebook καταγράφει απώλεια καθημερινών χρηστών. Προβλήματα και για τη μητρική, με τις μετοχές της Meta Platforms να υποχωρούν θεαματικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο την Τετάρτη.

Microsoft

ΟΑΕΔ - Microsoft Hellas: Συνεργασία για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων

Η συνεργασία ΟΑΕΔ- Microsoft έχει ως στόχο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας.

Joe Dangers

Ένα αγόρι με αυτισμό, πηγή έμπνευσης για την επανακυκλοφορία παιχνιδιού

Για τον 8χρονο Jack που έχει διαγνωστεί με αυτισμό, το παιχνίδι Joe Dangers ήταν μια πηγή ικανοποίησης αλλά και ένας τρόπος να διαχειρίζεται στρεσογόνες καταστάσεις. Μέχρι που οι αναβαθμίσεις των iOS κατέστησαν την εφαρμογή μη λειτουργική.

Κεντρικά γραφεία της Europol στη Χάγη της Ολλανδίας

Ευρωπαϊκό Data Gate: Η Europol κατέχει στοιχεία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών - Ποια θα πρέπει να σβηστούν

Η μεγάλη έρευνα για τον τρόπο λειτουργίας της Europol με το "φακέλωμα" πολιτών που δημοσιεύεται ταυτόχρονα στο NEWS 24/7 και σε Guardian, Der Spiegel, Mediapart, Domani.

Instagram

Instagram: Ξεκίνησαν οι δοκιμές της σωστής χρονολογικής σειράς στο Feed

Με τη νέα προσθήκη της χρονολογικής ροής στο feed του Instagram, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν μεταξύ των χρονολογικών και αλγοριθμικών επιλογών για την εμφάνιση των δημοσιεύσεων στην πλατφόρμα.

H Samsung προχώρησε στη διπλή αναδίπλωση των οθονών των smartphones.

H Samsung διπλώνει τις οθόνες σαν χαρτί

Μετά το δίπλωμα των οθονών των smart phones, η Samsung δοκιμάζει τη διπλή αναδίπλωση που κάνει το tablet να χωράει σε όλες τις τσέπες. Τι περιλαμβάνει η νέα γενιά των laptops.

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγραφε: "HUAWEI MatePad 11"

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγραφε: "HUAWEI MatePad 11"

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι γιορτές είναι επιτέλους εδώ και η ζεστασιά των Χριστουγέννων έχει απλωθεί πάνω από πόλεις και χωριά. Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν με λαχτάρα να πάρουν στα χέρια τους δώρα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και να χαρίσουν τα δικά τους.

Πρόοδος στα ρομπότ που θα ελέγχονται από τη σκέψη τετραπληγικών - Η συμβολή Έλληνα ερευνητή

Πρόοδος στα ρομπότ που θα ελέγχονται από τη σκέψη τετραπληγικών - Η συμβολή Έλληνα ερευνητή

Ένα βήμα πιο κοντά σε ρομπότ ελεγχόμενα από τη σκέψη ενός παράλυτου ανθρώπου, έκαναν ερευνητές στην Ελβετία με επικεφαλής έναν Έλληνα ρομποτιστή. Το επίτευγμά τους και ο τρόπος λειτουργίας του.

Optimum και από τον καναπέ σου

Optimum και από τον καναπέ σου

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απλά, κατανοητά και απολύτως διαφανή, τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια Πειραιώς Optimum δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις στο σύγχρονο, ραγδαία εξελισσόμενο, οικονομικό περιβάλλον