Αν έχετε iPhone χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή για τους ιούς

Αν έχετε iPhone χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή για τους ιούς
Η εφαρμογή iVerify επιτρέπει να εντοπίσουμε απειλές και να προσθέσουμε επίπεδα ασφαλείας στο iPhone. iVerify

Το iPhone προστατεύει τους χρήστες του από ιούς, όχι όμως και από τον εαυτό τους. Αυτό αναλαμβάνει να το κάνει μια νέα εφαρμογή που εντοπίζει απειλές και δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας.

Όσοι επιλέγουν να αγοράσουν iPhone, διατίθενται να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο, από ιούς και hacking. Όπως γράφει το BGR, όντως τα τηλέφωνα της Apple προστατεύονται από το ‘κλειστό’ οικοσύστημα της εταιρίας (δεν μπορείτε να ‘κατεβάσετε’ ό,τι θέλετε, από όπου θέλετε) και τις ισχυρές προστασίες που προσφέρει το iOS.

Την ίδια ώρα, θα γνωρίζετε πως όποιος (hacker) θέλει να μπει κάπου, θα μπει, εξ ου και γίνεται ο κακός χαμός με το cyber crime στο οποίο θα αναφερθούμε εκτενώς λίαν συντόμως. Το μόνο λοιπόν, που μπορούμε να κάνουμε σε όσους έχουν τις ικανότητες παρέμβασης, είναι να τους δυσκολέψουμε. Με αυτήν τη λογική, το iPhone είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Εκτός και αν έχετε το συνήθειο να ‘κατεβάζετε’ εφαρμογές χωρίς να έχετε ελέγξει το ποιόν τους ή συμμετέχετε σε online πρακτικές που κάνουν ευάλωτη την προσωπική σας ασφάλεια. “Κοντολογίς, το iPhone δεν μπορεί να σας σώσει από τον εαυτό σας”, αναφέρει το site τεχνολογίας, που προσφέρει και τη λύση στο πρόβλημα που εμείς δημιουργούμε στα τηλέφωνα μας.

Είναι το iVerify.

Η εταιρία που έφτιαξε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, την προωθεί ως “προσωπική εργαλειοθήκη ασφαλείας”. Επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν την ασφάλεια τους στις συσκευές που ‘τρέχουν’ iOS και να εντοπίζουν απειλές. Διευκολύνει τη διαχείριση της ασφάλειας στους λογαριασμούς μας και διαθέτει εκπαιδευτικούς οδηγούς που δείχνουν απλά και ωραία πώς μπορούμε να είμαστε ασφαλείς, ενώ είμαστε παρόντες online. Εξηγεί βήμα βήμα πώς να προσθέσουμε επίπεδα ασφαλείας. Το app ‘βγαίνει’ σε δυο εκδοχές: για προσωπική και εταιρική χρήση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα