Χαρτζιλίκι ακόμα σε μετρητά?

Χαρτζιλίκι ακόμα σε μετρητά?

Μάθε στα παιδιά σου να διαχειρίζονται τα χρήματά τους υπεύθυνα με το Woli!

Πολλές έρευνες αποδεικνύουν πλέον ότι όταν τα παιδιά μάθουν από νωρίς τις κατάλληλες δεξιότητες διαχείρισης των οικονομικών πόρων, τις κρατούν και τις αξιοποιούν σε όλη τους τη ζωή. Αρκετοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως αυτές οι δεξιότητες είναι από τα σημαντικότερα «δώρα» που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά, με θετικό αντίκτυπο σε όλη τους τη ζωή!

Μια υπηρεσία που στοχεύει στην ανάπτυξη αυτής της δεξιότητας είναι το Woli (www.woli.io). To Woli είναι μια ελληνική νεοφυής εταιρεία που στοχεύει στην οικονομική εκπαίδευση των παιδιών μέσα από μια ασφαλή και παράλληλα διασκεδαστική εμπειρία και εξυπηρετεί ήδη πάνω από 500 οικογένειες στην Ελλάδα! Αποτελεί το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι και προπληρωμένη Mastercard, σχεδιασμένα αμιγώς για τις ανάγκες παιδιών και εφήβων από 10 έως 18 ετών.

Μέσω του Woli app, οι γονείς αυτοματοποιούν το χαρτζιλίκι, θέτουν όρια δαπανών, λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ορίζουν εργασίες με ανταμοιβή, ώστε να διδάξουν πρακτικά στα παιδιά τι σημαίνει να αμείβονται για την εργασία τους.

Από την άλλη, τα παιδιά αποκτούν πρόσβαση στον πρώτο τους ψηφιακό λογαριασμό, όπου διαχειρίζονται το χαρτζιλίκι τους, ελέγχουν τα έξοδά τους, ολοκληρώνουν εργασίες και ορίζουν στόχους αποταμίευσης. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμη εντός του Woli και μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων μέσω των οποίων θα μπορούν να χτίσουν τις βασικές γνώσεις οικονομικής διαχείρισης, καθώς και μοναδικές προσφορές σε teenager brands, όπως e-coupons για τα πιο δημοφιλή online games.

Η πολύχρωμη Woli Mastercard παρέχει μια απολύτως ασφαλή εμπειρία πληρωμών, τόσο σε φυσικά σημεία όσο και online, δεδομένου ότι δεν γίνεται δεκτή σε εμπόρους μη φιλικούς προς παιδιά, όπως π.χ. οι στοιχηματικές εταιρείες.

Η Woli πληροί τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας σύμφωνα με τους κανονισμούς, ενώ είναι αδειοδοτημένη να παρέχει την υπηρεσία της σε όλη την Ευρωπαϊκή αγορά. Επίσης, έχει διακριθεί τόσο από τη Mastercard όσο και από τη VISA ως μία από τις ανερχόμενες fintech startups στη ΝΑ Ευρώπη.

Το Woli δίνει τη δυνατότητα στους νέους να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και ευθύνη σωστής διαχείρισης των οικονομικών τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με το κατάλληλο επίπεδο διαχείρισης που επιλέγει κάθε γονέας!

Το Woli, είναι διαθέσιμο σε iOS και Android και παρέχεται χωρίς συνδρομή μέχρι το Μάρτιο του 2022 ενώ παράλληλα προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και την πολύχρωμη Woli Mastercard για όλες τις νέες εγγραφές!

Το ψηφιακό χαρτζιλίκι έφτασε. Δοκίμασες τη Woli?

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα